Tu nie chodzi czy ktoś sądzi , że jestem w nie w sosie tylko o opinie o tych dwóch wersjach .
Rozmawiałem z Jery, miałem wrzucić opcje z gumą i ze skokiem , żebyscie zdecydowali co wam sie bardziej podoba. Z tym , że Jery i to sa jego słowa powiedział : "POWIEDZ NA FORUM , ŻE SKOKI SĄ NIEDOPRACOWANE, MAJĄ TYLKO UKAZAĆ KIERUNEK "
Ja moge powiedzieć szczerze wrzuciłem to , ale nie interesują mnie inne propozycje bo ich było dużo przy pierwszej edycji , ale oprócz zamentu nikt nie podjął sie zrobienia bluzy od A do Z dlatego jeśli JEry wybierze skok to nie będe miał nic przeciwko bo to on straci kilka dobrych godzin życia.
imot3ph napisał/a:Bartek - Jak się spotkamy walniemy sobie po razie i będzie git :)
Jeśli nie masz nic wspólnego z Kliczką to jestem za .
Ponawiam wszyscy którzy sa chętni na bluze niech napiszą co im bardziej pasuje w tym poscie macie wszystko opisane : [url]http://forum.supermoto.pl/post80819.html#p80819[/url]
Czy propozycja była od Ciebie imot3ph czy od Hakera , Jakuba czy kogoś kto dopiero sie pojawił nie ma dla mnie zadnego znaczenia bo NIE JA podejmę dycyzje .
Gorąco pozdrawiam Bartek wbrew pozorow w sosie bo mam dzisiaj urodziny .
motoslide.com