Odp: Bluza SUPERMOTO
No fajny taki "brudny" napis by był.
Z przodu może jakaś podrobiona w cienie fota z MP lub PP
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No fajny taki "brudny" napis by był.
Z przodu może jakaś podrobiona w cienie fota z MP lub PP
albo z innej beczki
[url]http://pl.fonts2u.com/walt-disney-script-v41.czcionka[/url]
Z czcionką nie bedzie problemu , mam tego multum .Podobała mi sie wersja Danikena , to można by dać w cudzysłów a pod tym jako autor supermoto.pl - taka sentencja heh , sam napis supermoto.pl też wydaje mi sie wporządku
"Ready To Race"
Będzie mi pasować do marki motocykla:D
mi też, mi też!!!
Może na plecy SUPERMOTO.PL a pod spodem
"Najlepsze MOTO to S U P E R M O T O" (w sensie większe)
a na przód jakaś fajna guma i też Supermoto.pl?
BRRRUUUUMMMM!
a tam, nie bedzie to niepowtarzalne ... oklepane , O redy to race mi chodzi
"Supermoto Above The Law"
1)
Guma moim zdaniem oklepana. Mysle, ze to powinno byc cos wyjatkowego dla SM np. skoki. Nie wiem na ile to wykonalne technicznie, ale mam pewien pomysl. Jedna z pierwszych akcji jakie widzialem na YT i ktora miedzy innymi sprawila, ze wszedlem w SM jest akcja ze : koles wyskakuje leci kawalek na niezbyt wysokiej wysokosci, laduje na tylnym kole i kontynuje jazde juz na kapciu. Drugi element tego samego pomyslu to klasyka, czyli poklatkowe, rysunkowe zobrazowanie przejscia czlowieka z malpy idacej na 4-ech i przejscie do chodu w pozycji wyprostowanej. Napewno kojarzycie o co mi chodzi. Reasumujac: Typ na moto wyskakuje, laduje na tylnym kole i dalej kapciuje a to wszystko w formie poklatkowych obrazkow. Problem techniczny to ilosc miejsca bo ciezko pogodzic spora ilosc zdjec/obrazkow z czytelnoscia calosci, ale moze udalo by sie to zobrazowac w 5 obrazkach?
2)
moim zdaniem bluza powinna nawiazywac do poprzedniej. A mianowicie. Przod z jajem ( jesli komus zart nie przypasuje to istnieje mozliwosc rezygnacji z przedniej grafiki. Tyl bluzy na powaznie z jakims mocnym pierdolnieciem np. moj pomysl jesli sie przyjmie i ewoluuje do wykonalnego technicznie. Ma nadzieje, ze rozumiecie co chce powiedziec.
3)
Koszt bluzy. Bartek, rozumiem ze sprawdzales aktualny koszt bluzy. Nie wiemy ile kosztuje druk i jeszcze jedna wazna rzecz. W 1 edycji nie byly doliczone koszty przygotowania formy do druku, poniewaz wzialem je na siebie. Bylo to okolo 150zl o ile dobrze pamietam. Nerwy mi juz minely i troche zapomnialem ile mnie to kosztowalo wysilku, ale skoro Gierwi po ostatnich checach, nie zrezygnowal z tegorocznej edycji kalendarzy, to i ja was nie zawiode. Ale lojalnie uprzedzam. Nie mam zamiaru na was zarabiac nawet zlotowki, ale w cene bluzy wliczam wszystkie koszty, wiec cena na pewno bedzie wieksza niz ostatnio. Jesli takie warunki sa dla was ok, to moge sie podjac realizacji 2-iej edycji.
"Ready To Race"
Będzie mi pasować do marki motocykla:D
Mam kilka reklamówek z tym właśnie napisem, a z drugiej strony jest "ARE YOU READY>>",
jakby tak pacnąć wycięte na plecy- byłyby jak odblaski;)
OK
W takiej grafice uzyskanie efektu aby kazdy odrazu wiedział ze to jest skok jest ciezkie ja jestem za grafiką z przody a to ze wzgledu na plecak , plecy są mało reprezentacyjne , a z tyłu napis . wogóle Jery zadzwonie jutro do ciebie to pogadamy
Wcale nie. Pierwszy obrazek : moto na skoczni, przednie kolo juz w powietrzu a tylne jeszcze na skoczni. 2) moto w powietrzu ale musi byc dodany punkt orientacyjny czyli ziemia 3) koles laduje na tylnym kole 4) jazda na kapciu. Jak zasugerowac ruch? Dobry przyklad w kreskowkach. Dymki i inne takie. Nie jestem grafiekiem. Trzeba by kogos kumatego w tym i nie chodzi mi tylko o osobe ktora ogrania techniczne niuanse, ale wlasnie umie poslugiwac sie perspektywa i innymi bajerami zeby oszukac widza. Bardziej artyste niz fachowca od photoshopa.
Pierwsza bluza jest świetna, Dzieki Jery! Nosze ja dumnie prawie codziennie i cały czas jest jak nowa. Najlepiej skorzystać z tej samej, sprawdzonej firmy. Biorę kolejna na 100%
X2
Strony Poprzednia 1 … 70 71 72 73 74 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 49 zapytań