Odp: Dobry wieczór wszystkim!!!
Ja głosów nie słyszałem. Tylko jakieś krztuśnięcia gdy ją właściciele kopał i kopał...zrobiło mi się żal i kupiłem.
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM 3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6 SOLD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Dobry wieczór wszystkim!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja głosów nie słyszałem. Tylko jakieś krztuśnięcia gdy ją właściciele kopał i kopał...zrobiło mi się żal i kupiłem.
380'tkę kupiłeś z litości. :)
Gdybyś jej nie wziął, to poprzedni właściciel do rzeki by ją pchnął ze skarpy.
Dobre masz serce, Hacker.
Wr250 fajny sprzęcik. Praktycznie bezobsługowy, ekonomiczny i dający całkiem sporo frajdy na początek. A one tak zawsze gadają, do mojej żony to ciągle buty itorebki coś mówią:)
wr 250x bardzo fajny sprzęt :)
Ja coś czuję że chyba z bratem pogadam i na firmę leasing wezmę 570 fs albo 690 smc r..
FS przestali produkować, więc musisz się spieszyć na jakieś ostatnie sztuki
FX 570 niech Ci będzie ;d
a tak apropo 690 smc r to zaszly jakies zmiany w silniku ?
No juz nie ma 654cm tylko 690
fabrka ma ok 67 KM,
oleje co 10 tyś :o
każdy tak mówi i szczerze ciężko się temu oprzeć, gdyż moja Włoszka robiła tak samo... :) i DOBRZE że tak robiła :D
Bo Włoszki są podobno gorące, a Ta którą masz pewnie wyjątkowo!!! Więc nie dziwie się, że nie mogłeś się oprzeć...
Ale wiesz co... ja jakoś brzydzę się Japońców
buahahhahah.... po prostu prosił się o czułą opiekę
Bado napisał/a:każdy tak mówi i szczerze ciężko się temu oprzeć, gdyż moja Włoszka robiła tak samo... :) i DOBRZE że tak robiła :D
Bo Włoszki są podobno gorące, a Ta którą masz pewnie wyjątkowo!!! Więc nie dziwie się, że nie mogłeś się oprzeć...
Ale wiesz co... ja jakoś brzydzę się Japońców
Czyli zostaje Austriak ?:D
Ka-Ti-eM napisał/a:Bado napisał/a:każdy tak mówi i szczerze ciężko się temu oprzeć, gdyż moja Włoszka robiła tak samo... :) i DOBRZE że tak robiła :D
Ale wiesz co... ja jakoś brzydzę się JapońcówCzyli zostaje Austriak ?:D
Taaa, i Husabargi:) nie ukrywam że pomarańcz tylko w tej formie jest ładny:)
bądź Włosi...
PszczelaRz AGH napisał/a:Ka-Ti-eM napisał/a:Bo Włoszki są podobno gorące, a Ta którą masz pewnie wyjątkowo!!! Więc nie dziwie się, że nie mogłeś się oprzeć...
Ale wiesz co... ja jakoś brzydzę się JapońcówCzyli zostaje Austriak ?:D
Taaa, i Husabargi:) nie ukrywam że pomarańcz tylko w tej formie jest ładny:)
Dobrze kuliżanka gada :D
Cześć i czołem, ale..
Pogadajcie se ludzie na gg czy gdzieś, bo ciągniecie ten temat jak blondynka klame.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Dobry wieczór wszystkim!!!
Wygenerowano w 0.081 sekund, wykonano 74 zapytań