Temat: LXV Pogoń za lisem
jest oficjalne info...
[url]http://ak-rzemieslnik.pl/wydarzenie,114,LXV__Pogon_za_Lisem.html[/url]
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » LXV Pogoń za lisem
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jest oficjalne info...
[url]http://ak-rzemieslnik.pl/wydarzenie,114,LXV__Pogon_za_Lisem.html[/url]
Bede
Był ktoś przedtem na lisice bo chetnie zaczerpne informacji.
mógł by ktoś w ogóle napisać o co w tym rajdzie chodzi? jakie są zasady? chętnie bym pojechał.
Generalnie to o zbieranie pieczatek wg znakow zostawionych przez lisa na poszczegolnych lisio-ukrytych punktach kontrolnych.
A tak naprawde o dobra zabawe :)
To juz moj 4 lis i poimo tego ze rok temu zmoklismy jak psy to teraz znow jedziemy.
Dodam ze rok temu jako pierwsza dojechala dziewczyna na ltz400. Co prawda nie zdobyla pucharu bo nie miala wszystkich pieczatek ale byla pierwsza.
2 i 3 lata temu jechalismy na kolach sm i dawalismy rade. Rok temu Gokon jechal na kolach sm i tez dawal rade.
Na miejscu jest fajny tor mx wiec co tu duzo pisac. Pakowac madzur i jechac :)
My jedziemy juz w piatek z rana
ogólnie jest to rajd terenowy na orientację trasa jest znaczona farbą o konkretnym kolorze, trasę trzeba przejechać jak najszybciej zbierając przy okazji wszystkie "pieczątki" z punktów kontrolnych najlepiej w odpowiedniej kolejności.
trasa nie jest zbyt trudna technicznie raczej liczy się spostrzegawczość....
A macie jakis kontakt do organizatora bo mam ktma i mam szwabskie papiery ale go nierejestrowalem w pl i niewiem cyz moge pojechac
Msz rejestracje? Masz no to wio :)
A Ty Bondek pochwal sie ze pojechales pierwszy raz na lisa i go wygrales :)
Daniel a jak wyjedziesz z domu nim to denerwujesz się na widok policji ? :D Jeśli tak to raczej nie pojedziesz
Po prostu musisz mieć wszystkie papiery
to fakt miałem szczęście ...
a co do papierów to nie ma wielkiej spinki kolega jechał CR'ą z blachą od wfm. niema żadnej kontroli przy zapisach... natomiast jak cię złapią na ulicy to organizator nie ponosi odpowiedzialności bo był zapis w regulaminie że moto musi być zarejestrowane... natomiast policja przynajmniej w pionkach patrz pobłażliwie na uczestników :D
Jak by byl chetny sie doczepic na lisa, to jade z Lodzi. Ewentualnie moge troche zboczyc z drogi.
No i jak było Panowie?? jakieś foty, zdjęcia?? Opowiadajcie bo ja na tą imprezę od dobrych paru lat poluje i nigdy termin mi nie odpowiada...
Film sie robi, musisz poczekac. Byly 3 kamry :)
a kto go robi? Ty czy brzoza ?:P
Kiedy się filma można spodziewać? Zróbcie coś na Święta :P Tak w ogóle to na kołach SM startowaliście? :D
Mi chodzi po głowie niecny plan żeby za rok zebrać ekipę w wersji SM i zrobić szał ciał. Oczywiście o ile nie będzie deszczu, śniegu czy innych nieprzyjemnych...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » LXV Pogoń za lisem
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 75 zapytań