1

Temat: szukam kogoś z Radomia

kto poleciał by obejrzec jutro auto :) miało byc z katowic ale okazał sie śmietnik... Namiar dam na pw . Jak bedzie ok to wtedy mam pociągu jutro o 23

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

2

Odp: szukam kogoś z Radomia

To ja cos dodam od siebie i mam nadzieje ze sie bede mylil, ale badz czujny;

Radom to w ok 80% auta sciagane ze Szwajcarii, zaglebie drobnych/wiekszych cwaniaczkow/druciarzy/kowali tym podobnych rzemieslnikow ktorzy tylko mysla jak tu zrobic w hu*a.
Bylem widzialem wiec wiem co pisze. Mam b.dobrych 2 kolegow z poprzedniej firmy  w Radomiu w razie co.

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

3

wiem właśnie... Qrwa teraz kupić dobre auto to jakies nieporozumienie... Wlasnie dlatego chciałem zeby ktos obejrzał je zanim wyrusze w 10h podróż pociągiem :) to jak kto obejrzy focusa st ?

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

4

radziu napisał/a:

To ja cos dodam od siebie i mam nadzieje ze sie bede mylil, ale badz czujny;

Radom to w ok 80% auta sciagane ze Szwajcarii, zaglebie drobnych/wiekszych cwaniaczkow/druciarzy/kowali tym podobnych rzemieslnikow ktorzy tylko mysla jak tu zrobic w hu*a.
Bylem widzialem wiec wiem co pisze. Mam b.dobrych 2 kolegow z poprzedniej firmy  w Radomiu w razie co.

Świete slowa, Radom omijaj szerokim łukiem bo pozory moga mylic, ja przekonalem sie na wlasnej skorze, moj jeden znajomy tez, wiec kazdemu odradzam, szwajcarii mówie stanowczo nie, i wszystkim komisom z radomia rownież dziekuje. Pozdro

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650