Odp: Prawko na A
zdających*
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Prawko na A
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kij w oko z tym sprzęgłem ......
odpowiedz sobie sam ... czy źle ze nie dali Ci już uprawnień ? , umiesz jeździć ... a te złamasy przesadzają,a na 8 moto Ci gasło bo.... popsute , albo powiedzieli Ci ze inaczej ta (tylko) 250 jest ustawiona ( obroty) .... :)
czy,,,
lepiej , jak zgaśnie teraz na 8 a nie w krytycznym momencie i coś Cie pizzdnie z boku na skrzyżowaniu ....
asekuruj się sprzęgłem cały czas, bo jadąc na samym gazie to jest też taka możliwość, że odejmiesz gazu w zakręcie, zhamuje silnikiem i wybije cię z ósemki, dobra rada, zdałem w czw i właśnie cały zakręt dla pewności na sprzęgle leciałem.
Ja jezdziłem w szkole jazdy na gn125, a na dwójce mozna było 8 robic bez gazu :)
Ja jak zdawałem to wbijałem w 8, wrzucałem 2 i ze sprzęgłem sobie kręciłem :o
A jak kupiłem lc4 to normalnie na 2 bez sprzęgła robiłem na stacji paliw gdzie jest miejscowka OSK.
Po prostu źle Cię nauczyli na kursie.
przygotowują TYLKO DO ZDANIA EGZAMINU a nie do normalnej jazdy po egzaminie!
No niestety tak jest ;o
dokupie sobie jeszcze godzine jazdy i pojezdze po 8 na sprzegle zeby dobrze wyczuc ta YBR i tzynastego kolejne starcie.
dokupie sobie jeszcze godzine jazdy i pojezdze po 8 na sprzegle zeby dobrze wyczuc ta YBR i tzynastego kolejne starcie.
Na lajcie podejdź i prawko jest Twoje. Bez napinki :)
skoro twierdzisz ze obroty byly za nisko ustawione to jaki byl problem dodac gazu troszke zeby byly na poziomie wspomnianych 1200obr/min ?
sam gaz to nie jest rozwiazanie trzeba jeszcze sprzeglem operowac bo bez tego strasznie szarpie.
8 powinno robić się na 2 bez gazu i spokojnie bez problemu moto będzie się toczyć, no chyba, że coś jest nie teges to delikatnie gazu.
a odnośnie tematu, to dziś moja luba zdała B za pierwszym razem :D
dzięki ;)
Mnie na prawko uczył sam Gierwi!:)
Bóg mu za to zapłać:D hehe
Ja B zrobiłem za pierwszym,a A oblałem najpierw na... przygotowaniu do jazdy. Zrobiła mi się dziura w głowie i nie wiedziałem co robić (przeprowadzanie,odstawianie,sranie w banię...). Załapałem się na poprawkę 2 dni później i zdałem na pyk :) 8 faktycznie powinno iść bez gazu ;) Nawet na 2... Co do OSK - wiadomo,że uczą tak żeby zdać egzamin,przynajmniej większość ośrodków w Pile tak robi ;)
PS Dzisiaj stałem się dumnym posiadaczem dokumentu uprawniającego do kierowania ;P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Na każdy temat » Prawko na A
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 77 zapytań