Odp: Radom trening [1.IV- środa]
najwolniejszy bylem ja :( ale chce to szybko zmienić - czy ktoś się jutro pojawi ??
---------------------
nu zajec pagadi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Radom trening [1.IV- środa]
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
najwolniejszy bylem ja :( ale chce to szybko zmienić - czy ktoś się jutro pojawi ??
czy ktoś się jutro pojawi
CO prawda nie jutro, ale planujemy ze Szwinia pojawic sie we srode od 17:00 (czyli tak jak tor przysługuje)
Sie trzeba coś zapisywać do AR? Czy jak to wygląda? Bo nie chce za każdy trening płacić 50 zeta... chyba, że nie ma innego wyjścia...
http://img19.imageshack.us/gal.php?g=yamahayz450f05bikepics4.jpg
Pierwsza fota - mistrzostwo :)
Bo to Yamaha!!!
nawirzchnia super tylko ten asfalt kierunkowy jest do bani jak by nie mogli wylać normalnego :P
Oj Crazy to Ci się udało
Bo to Yamaha!!!
jaka Yamaha, widac po kombi ze to Huska. W pierwszej chwili myslalem, ze to ja.
Pare zdjec i marny filmik cykniete w czasie jak sie koło pompowało.
[url]http://picasaweb.google.pl/darekrosik/Radom_trening_1_IV_2009#[/url]
senso zdjeć może nie masz ale za to ja mam nagranie Twojego daszka od kasku przez 10 minut :)
Wrzuce jutro jak się ogarnę
nawirzchnia super tylko ten asfalt kierunkowy jest do bani jak by nie mogli wylać normalnego
Oj Crazy to Ci się udało
Hehehe, ale przyjales gładziutko temat "asfaltu kierunkowego, uniemożliwiającego jazdę pod prąd"
Ale taki to był dzien "prima aprilis" ;) Dobrze, ze sie nie obraziles.
senso zdjeć może nie masz ale za to ja mam nagranie Twojego daszka od kasku przez 10 minut :) Wrzuce jutro jak się ogarnę
No już myslalem ze nikt nic nie zrobil, uff chociaz moj daszek bedzie widac PSATP jestem twoim dluznikiem :D :D :D
senso zdjeć może nie masz ale za to ja mam nagranie Twojego daszka od kasku przez 10 minut
Wrzuce jutro jak się ogarnę
I co z tym Video?
Widać nie ogarnął....
ogarniam ograniam ale nie mogę się roztroić chwila nie uwagi i Crazy ogarnął na allegro kółka na które się szykowałem :(
Wysłam filmik na ftp do rana mam nadzieje że się wyśle :)
Bo Crazy się nie szykował tylko po prostu kupił :)
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Radom trening [1.IV- środa]
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań