Odp: Heidenau K73
czy przy temp. 5 stopni i poniżej można ufać K73 przód? ciśnienie w gumie 1.7
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Heidenau K73
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy przy temp. 5 stopni i poniżej można ufać K73 przód? ciśnienie w gumie 1.7
Ja mam taka przeca . Jeździłem teraz przy tych pogodach 6-8 stopni na mokrym asfalcie stoppie robiła . Gorzej z tyłem micheline pilot lubi sobie puścić na mokrym przy tej temperaturze .
W Heidenau mam ciśnienie myśle , że około 1.8-1.9 .
a no właśnie, bo cholera nie wiem sam czy da się przekonać do tej gumy, lepiej się prowadzi po piasku niż mt 60 tam był taki dziwny efekt jakiś, ale czy k73 na szosę są ok? (przy tych temp) raz na asfalcie mi tak dziwnie zakwiczał przy hamowaniu, śjakieś jeszcze opinie
ścierwo jakiego mało ! nawet jak jest cieplo to ta opona totalnie nie trzyma , chyba ze kulamy sie od baru do baru
Kupcie gumę ode mnie!
[url]http://forum.supermoto.pl/topic18526-s-opona-pirelli-diablo-rain-1207017.html[/url]
Stopale będziecie robić nawet na lodzie!:D
Cena do ugadania...ja 17 już nie założę, a grosza przygarnę.
z ty m16,5 poczekaj do kontroli :D ja jak po ulicy na michelinah latalem i sie do kontroli zatrzymalem to policjanci na napis "not for highway use " stwierdzili ze to nie do uzytu na plazy
z ty m16,5 poczekaj do kontroli :D ja jak po ulicy na michelinah latalem i sie do kontroli zatrzymalem to policjanci na napis "not for highway use " stwierdzili ze to nie do uzytu na plazy
Mam zamiar śmigać na wetach Goldspeeda - one mają homologację. Chyba jedyna opona 16,5" na świecie z oznaczeniem E4 :)
A po drugie nie mam zamiaru się nikomu zatrzymywać aby oglądał moje opony:D
[url]http://www.wwmotorsport.de/rekord.htm[/url] no to to jest dobra reklama i to na ktm'ie
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Heidenau K73
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 66 zapytań