Odp: Trening Radom/Pt [10-IV]
a może terening w lany poniedziałek cieszyłby się większą frekwencją ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom/Pt [10-IV]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a może terening w lany poniedziałek cieszyłby się większą frekwencją ?
w lany poniedzialek`zaprasam`do albertowa kolo lublina na zawody okregowe w mx, dobry jest to trening dla supermotowcow. wiecej na www.zawodymx.pl
Na trening w Radomiu to i ja wpadnę. Zrobimy klika zdjęć...
moze bede miec w koncu choc jedną fotke :D
Gościem specjalnym treningu ma być Agata Augustyn (starsi stażem SMowcy pewnie ją pamiętają).
Ten kto liczy, że ją objedzie może się srogo rozczarować. Będzie co prawda bez moto, ale pożyczę jej swojego konia na małą rundkę :)
Gościem specjalnym treningu ma być Agata Augustyn ....... pożyczę jej swojego konia na małą rundkę :)
hahahhahaaaa Daaaaaaaaarek .... Takiej Kobiecie to ja chcę swojego konia użyczyć :D
Oj Senso, Senso ;)
Agata ma polowe lat co my, wiec stary zberezniku ;) skup sie lepiej na manetce bo bedziesz widział jeno znikający punkt.
Na trening w Radomiu to i ja wpadnę. Zrobimy klika zdjęć...
No to będą profi foty!
Agata ma polowe lat co my...
Mowcie za siebie;)
Ja pamiętam nie tylko Agatę ale Śniadego i innych którzy mieli swój udział w tym sporcie...
Obiło mi się o uszy że Agata ma wrócić do SM
Byłem na I rundzie motocrossu Agata pomagała tacie w organizacji imprezy i coś napomniano o jej powrocie czyżby w tym sezonie ?
Byłem na I rundzie motocrossu Agata pomagała tacie w organizacji imprezy i coś napomniano o jej powrocie czyżby w tym sezonie ?
Troche to poza tematem watku, ale pozwole sobie na dygresje :)
Tez bylem, tez slyszalem i juz o to pytalem Agate. Liczylem, ze wroci i ubarwi nasze SM zawody, ale na pytanie czy to prawda co mowil na spiker na MX odpisala tak
"...taaa tez to słyszałam
i sobie mysle: "jezdziłaaaaa...." a nie jezdzi
lipa jak nie wiem
na ten sezon nic..."
Wielka szkoda też miałem nadzieję zobaczyć ja w tym sezonie ale chyba przyjdzie nam jeszcze na to poczekać...
Dzwonilem do klubu i potwierdzam-TOR CZEKA NA NAS :)
Zgodnie z planem, czyli dzisiaj od 16:00
No to powoli zbierajcie graty pakujcie sprzęty i w drogę...
Ja bym najchętniej już pojechał bo za chwilę z nudów się własną pięścią zabiję :(
Mi też się udało wywinąć od roboty do późna, kończę o 15, ogarniam się i przylecimy z Sebkiem na kołach.. CU
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom/Pt [10-IV]
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 77 zapytań