Odp: Trening Radom/Pt [10-IV]
dawaj na kołach - w Tarczynie się spotkamy
---------------------
nu zajec pagadi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom/Pt [10-IV]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dawaj na kołach - w Tarczynie się spotkamy
Jak będę to będę na sprzęcie - namówiłeś mnie :)
szwinia napisał/a:dragilla napisał/a:Crazy, czemu masz zdjęcie senso za avatar? :)
Trzeba mieć jakieś wzorce :D
DOkladnie.Dogadalem sie z Senso, ze dopóki nie uda mi sie go wyprzedzic, to bede mial jego zdjecie w avatarze. A jak mi sie uda to on moje ;)
Crazy zapomniales dodac ze nie tylko zdjecie ma byc w avatarze ale jeszcze jeden ten co przegra bedzie musial umyc drugiemu motor po zawodach :) Panowie takie i inne tego typu zaklady powinni wszyscy robic by byla dodatkowa motywacja :D ;) Ja z Crazy zaczynamy w Ten sposób zobaczymy co Wy wymyslicie ? Wierzymy w Waszą kreatywność i czekamy na wiesci o nowych zakładach ;)
Pozdrawiamy CrazySensoBendPucen ;)
Bajros, Fiodor!
Dajcie znać o której byście lecieli - jak będzie ładna pogoda, to bym się z Wami zabrał :)
W piątek o 12:00 oddajemy raport, a potem ...
proponuje ok 15 w grójcu gdzieś na trasie - szczegóły dogadamy
w mordę jeża, nie wyrwę się wcześniej z pracy w piątek....
Crazy do której godziny jesteście w Radomiu?
Crazy do której godziny jesteście w Radomiu?
od godziny 16ej do nocy.
:)
noc jest różnie interpretowana, ale zakładam że do 22 maks zgodnie z pospolicie obowiązującą ciszą nocną.
Czy bez żadnych przeszkód cywilnym motocyklem można wjechać na taki trening ( czy też trzeba demontować oświetlenie czy inne tematy?)
Dla mnie noc to jak sie robi ciemno.
Z punktu widzenia wjazdu na trening nie musisz demontowac oswietlenia ani innych "tematow". Mozesz nawet ganiac z kuframi, karimatą i torbą na bak w której bedziesz mial mape toru z zaznaczoną "racing line" ;)
Byle by nic nie odpadło Ci od motocykla.
Ja się na mapę nie zgadzam. A jak ktoś nie ma mapy to co, musi tor cały pamiętać, tak? Moim zdaniem to daje zbyt dużą przewagę. Cziterom mówimy NIE!
Ja się na mapę nie zgadzam. A jak ktoś nie ma mapy to co, musi tor cały pamiętać, tak? Moim zdaniem to daje zbyt dużą przewagę. Cziterom mówimy NIE!
Nie łam się, zrobimy xero :D
.... i torbą na bak w której bedziesz mial mape toru z zaznaczoną "racing line" ;).
hahahaha Crazy jestes moim idolem z tym twoim "sarkazmem" lub "ironią" ;) :D
Crazy ja od piątku bede mieć nawigacje z mapą toru na swoim moto :D :) :D
;)
Tylko 7 osób!?
Nikt więcej nie chce trochę się poruszać zanim wchłonie obowiązkowy zestaw jajek i mazurków topiąc to wszystko w 40% roztworze alkoholu etylenowego?
Dalej Panowie, wpisywać się. Trzeba zrobić sobie miejsce na dodatkowe 2kg* po świętach.
* Nie dotyczy Szwini. W tym przypadku dodatkowe 100 gram (jednak procentowo tyle co u innych 2 kg ;) )
To i ja postaram się być chociaż noga jeszcze nie doszła do siebie.
Trzeba zrobić sobie miejsce na dodatkowe 2kg* po świętach.* Nie dotyczy Szwini. W tym przypadku dodatkowe 100 gram (jednak procentowo tyle co u innych 2 kg ;) )
Co, boli że ma się tą sylwetkę i nie trzeba walczyć z oporem stawianym przez brzuch jak się podnosi nogę w zakręcie :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom/Pt [10-IV]
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 86 zapytań