Monkey napisał/a:Panowie nie kłóćcie się bo nie ma o co
Cieply fakt jest taki że moto "sprzedałeś" nie z własnej woli, że mogłeś to zrobić lepiej z korzyścią dla siebie.
Wydaj mi się ze nie wszyscy z forumowiczów zrozumieli Twoje intencje gdy zakładałeś ten wątek.
Dobrze że to zrobiłeś, dałeś info w necie o tej aukcji dzięki temu będziesz miał mniej do spłaty.
Też oglądałem "Twój" motocykl z zamiarem zakupu ale po oględzinach wiedziałem jakie jest zainteresowanie i że nie będzie to super okazja
P.S
nie dałbym takiej kasy za moto bez możliwości jego sprawdzenia
Monkey napisał/a:Panowie nie kłóćcie się bo nie ma o co
Cieply fakt jest taki że moto "sprzedałeś" nie z własnej woli, że mogłeś to zrobić lepiej z korzyścią dla siebie.
Wydaj mi się ze nie wszyscy z forumowiczów zrozumieli Twoje intencje gdy zakładałeś ten wątek.
Dobrze że to zrobiłeś, dałeś info w necie o tej aukcji dzięki temu będziesz miał mniej do spłaty.
Też oglądałem "Twój" motocykl z zamiarem zakupu ale po oględzinach wiedziałem jakie jest zainteresowanie i że nie będzie to super okazja
P.S
nie dałbym takiej kasy za moto bez możliwości jego sprawdzenia
z wlasnej, nie jezdzilem nim od...chyba czerwca, wszedzie rowerem. jasne ze by sie przydal na weekendy, ale to bylo nieoplacalne. sprzedac i splacic tez sie nie dalo, wiec to byla jedyna furtka. dalej bede latal rowerem i sie wkrecal w DH, nowa zajawka:P
gdybym zostawial to wydatki: oc/ac jakies 2 tysie plus strata wartosci w 2012 oraz nowy model wychodzacy z KTM...to sluszna decyzja z wlasnej woli, wierz mi...albo dorabiaj teorie/domysly:). a ze sie dalo tylko tak brutalnie to zrobic?, coz bank sam chcial, moze bank myslal ze bardziej mi zalezy na zatrzymaniu i blefuje ze chce sie pozbyc a nie mam kasy na splate z gory?...nie wiem, nie moj temat juz. ja tylko chcialem, zeby trafil do kogos z pasja, jaka mialem 3 lata temu, a ktora przelalem na rower teraz (zreszta, planuje rower w cenie prawie tego smc:)
cieply