Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Zna ktos moze to moto??? [url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-supermoto-zamiana-na-paralotnia-i1909756190.html[/url]
Jak to tak naprawde jest z dostepnoscia czesci do tego??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zna ktos moze to moto??? [url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-supermoto-zamiana-na-paralotnia-i1909756190.html[/url]
Bylo juz dawno o tym moto. Padlina podobno ktos
Byl ogladal
Konikk napisał/a:Zna ktos moze to moto??? [url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-supermoto-zamiana-na-paralotnia-i1909756190.html[/url]
Jak to tak naprawde jest z dostepnoscia czesci do tego??Bylo juz dawno o tym moto. Padlina podobno ktos
Byl ogladal
Wiesz moze cos wiecej?? Bo szukam po forum ale nie moge nic znalezc....
pedrosa73 napisał/a:Konikk napisał/a:Zna ktos moze to moto??? [url]http://allegro.pl/husaberg-fe-550-supermoto-zamiana-na-paralotnia-i1909756190.html[/url]
Jak to tak naprawde jest z dostepnoscia czesci do tego??Bylo juz dawno o tym moto. Padlina podobno ktos
Byl ogladalWiesz moze cos wiecej?? Bo szukam po forum ale nie moge nic znalezc....
A co chcesz więcej? Jak padlina to padlina.
Też pamiętam, że ktoś go oglądał i że silnik rzygał olejem z każdego łączenia itp.
Motocykl stary jak te forum.
No i teraz juz wszytsko jasne. Dzieki
Czy jeden z drugim ma choć trochę rozumu ??
Ja rozumiem że może się wypowiedzieć osoba która była i oglądała a nie ktoś kto coś słyszał lub czytał !!
Ja natomiast słyszałem że pewnych przynajmniej dwóch pustaków z h..jem na łby się pozamieniało
Wyluzujcie z tymi opiniami z dupy wziętymi i koniec .!!!!!!!
Widziałem ten motocykl OSOBIŚCIE i fakt że nie jest idealny ( bo takie są tylko w salonie ) ale cena chyba mówi sama za siebie. Ktoś kto go kupi i zrobi dla siebie bedzie się cieszył przez długie lata.
BTW . Całkiem niedawno była Huśka z 2005 r za 7000 PLN jako okazja i podobno tylko z urwanym zaworem i co przynajmniej dwóch mądrych nie potrafiło przewidzieć czy ten zakup się opłaca czy nie !!!!!!!!. Kupił ją moj znajomy i okazało się że cały silnik jest praktycznie do remontu po "wybuchu". Ale zrobił to wszystko i wyszła go jakby kupił po normalnej cenie a nie okazyjnej ale przynajmniej wie na czym jezdzi. Podobny temat jest tu lecz w tym przypadku SM jest jezdzące i w pełni sprawne poza dymkiem na zimnym silniku który puszcza. Ktoś kto go kupi i to zrobi ma motocykl naprawdę bardzo fajny za niewielkie pieniądze . A koszt naprawy może być całkiem mały.
Więc proszę szanowne grono jeżeli macie komuś w ten sposób doradzać to zastanówcie się najpierw 100 razy zanim coś napiszecie jeżeli na oczy nie widzieliście danego motocykla !!!
Senso zły ;-)
Senso zły ;-)
Ziomuś bo nie mogę czytać tych wszystkich bzdur. Moj kumpel chce sprzedać motocykl na którym moze 3x wyjechał a taki jeden z drugim nawet nie widząc osobiście motocykla będą pisać jakie to nie paści.
Senso po części masz rację. Ale uważam, że jeżeli ktoś zna się na motocyklach i wie czego szuka to nie będzie się pytał na forum czy ktoś oglądał ten motocykl itd. tylko sam pojedzie i obejrzy.
Jak szukałem KTM-a to nie pytałem się nikogo czy ktoś zna ten motocykl. Zadzwoniłem do właściciela, pojechałem utargowałem i kupiłem do remontu będąc tego w pełni świadom.
Franz napisał/a:Senso zły ;-)
Ziomuś bo nie mogę czytać tych wszystkich bzdur. Moj kumpel chce sprzedać motocykl na którym moze 3x wyjechał a taki jeden z drugim nawet nie widząc osobiście motocykla będą pisać jakie to nie paści.
nie no wiadomo, komentowanie fury której się nie widziało na oczy to raczej słodkie pierdzenie, chociaż mnie najbardziej wkurzają gadki pokroju "drogi w utrzymaniu" ,tłok co 5h a olej to Panie, co godzina ;-)
Senso po części masz rację. Ale uważam, że jeżeli ktoś zna się na motocyklach i wie czego szuka to nie będzie się pytał na forum czy ktoś oglądał ten motocykl itd. tylko sam pojedzie i obejrzy.
Jak szukałem KTM-a to nie pytałem się nikogo czy ktoś zna ten motocykl. Zadzwoniłem do właściciela, pojechałem utargowałem i kupiłem do remontu będąc tego w pełni świadom.
nie do końca się z Tobą zgodzę. Nawet jak się ktoś na moto zna to i tak raczej chce uniknąć straty czasu i kosztów paliwa na dojazd by sobie po oglądać jakieś truchło. Po to jest forum, co by się zapytać.
Czy jeden z drugim ma choć trochę rozumu ??
Ja rozumiem że może się wypowiedzieć osoba która była i oglądała a nie ktoś kto coś słyszał lub czytał !!
Ja natomiast słyszałem że pewnych przynajmniej dwóch pustaków z h..jem na łby się pozamieniało
Wyluzujcie z tymi opiniami z dupy wziętymi i koniec .!!!!!!!
Widziałem ten motocykl OSOBIŚCIE i fakt że nie jest idealny ( bo takie są tylko w salonie ) ale cena chyba mówi sama za siebie. Ktoś kto go kupi i zrobi dla siebie bedzie się cieszył przez długie lata.
BTW . Całkiem niedawno była Huśka z 2005 r za 7000 PLN jako okazja i podobno tylko z urwanym zaworem i co przynajmniej dwóch mądrych nie potrafiło przewidzieć czy ten zakup się opłaca czy nie !!!!!!!!. Kupił ją moj znajomy i okazało się że cały silnik jest praktycznie do remontu po "wybuchu". Ale zrobił to wszystko i wyszła go jakby kupił po normalnej cenie a nie okazyjnej ale przynajmniej wie na czym jezdzi. Podobny temat jest tu lecz w tym przypadku SM jest jezdzące i w pełni sprawne poza dymkiem na zimnym silniku który puszcza. Ktoś kto go kupi i to zrobi ma motocykl naprawdę bardzo fajny za niewielkie pieniądze . A koszt naprawy może być całkiem mały.
Więc proszę szanowne grono jeżeli macie komuś w ten sposób doradzać to zastanówcie się najpierw 100 razy zanim coś napiszecie jeżeli na oczy nie widzieliście danego motocykla !!!
kolego uwazaj na to co piszesz to raz a dwa ze to sie pisze przez ch ... a nie h.... p trzecie jezeli ktos byl i wrocil z ogledzin i napisal ze oliwa lala sie z wszystkich mozliwych miejsc to mam prawo w to wierzyc skoro moto do tej pory stoi na alledrogo.i tylko powtorzylem co powiedziala osoba widzaca moto.skoro cena tak atrakcyjna to czemu rok wisi na aukcji.idz i k***a se go kup jak taki dobry.i zwaz na to co do kogo piszesz bo nie wszyscy potrafia byc opanowani.jezeli masz cos napisac to napisz normalnie a nie jak burak .
Ale uważam, że jeżeli ktoś zna się na motocyklach i wie czego szuka to nie będzie się pytał na forum czy ktoś oglądał ten motocykl itd. tylko sam pojedzie i obejrzy.
Dokładnie tak . Ponieważ można trafić na opiniotwórczego MATOŁA jakiego masz okazje oglądać np podczas golenia , chociaż nie do końca jestem pewien czy jest już co golić........
[url]http://allegro.pl/aprilia-rxv-550-2008-i1929192844.html[/url] no qrwa poeta
hacker33 napisał/a:Ale uważam, że jeżeli ktoś zna się na motocyklach i wie czego szuka to nie będzie się pytał na forum czy ktoś oglądał ten motocykl itd. tylko sam pojedzie i obejrzy.
Dokładnie tak . Ponieważ można trafić na opiniotwórczego MATOŁA jakiego masz okazje oglądać np podczas golenia , chociaż nie do końca jestem pewien czy jest już co golić........
Koleś bijesz do mnie z tym matołem?
Uważaj lepiej bo wyjedziesz z forum szybciej niż na nie trafiłeś!
Strony Poprzednia 1 … 60 61 62 63 64 … 891 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Ciekawe motocykle na allegro/ebay
Wygenerowano w 0.114 sekund, wykonano 31 zapytań