Odp: Ciekawe motocykle na allegro/ebay
pedrosa73 napisał/a:senso napisał/a:!
kolego uwazaj na to co piszesz to raz a dwa ze to sie pisze przez ch ... a nie h.... p trzecie jezeli ktos byl i wrocil z ogledzin i napisal ze oliwa lala sie z wszystkich mozliwych miejsc to mam prawo w to wierzyc skoro moto do tej pory stoi na alledrogo.i tylko powtorzylem co powiedziala osoba widzaca moto.skoro cena tak atrakcyjna to czemu rok wisi na aukcji.idz i k***a se go kup jak taki dobry.i zwaz na to co do kogo piszesz bo nie wszyscy potrafia byc opanowani.jezeli masz cos napisac to napisz normalnie a nie jak burak .
Człowieku po pierwsze więcej szacunku poproszę jeżeli odnosisz się do mnie bo nie piszesz do gówniarza !!!
Po drugie, jeżeli nie wiesz, co autor miał na myśli i do kogo kierował swoje słowa to zastanów się za nim coś napiszesz.
Po trzecie popatrz na swoją gramatykę i zastanów się czy jest sens poprawiania innych. W niektórych tekstach wszystko ma znaczenie tak jak w tym przypadku „ h „ tak miało być napisane i koniec !!!A tak poza tym wszystkim to w dupie mam czy ktoś będzie potrafił się opanować czy nie po przeczytaniu tego, co mam dopowiedzenia. To nie mój problem. Ja mogę wyrażać swoją opinie na każdy temat i wszystko !!
Na koniec powiem tyle. Wir implementowanych zadań, jaki musimy, co dziennie realizować pokazuje coraz częściej, że czas poświęcony na konwersację z jednostką z tego forum nie ma żadnego sensu. Po prostu chroniczny stan niektórych ludzi z tego forum działa destruktywnie na innych i dlatego na tym forum już nie będzie jak dawniej.
( Najzwyczajniej matki niektórych ” forumowiczów „ szukały synów w „kapuście” i stąd trauma z burakami )
…… wyluzuj i zacznij czytać ze zrozumieniem. Wszystko to jest retoryką, która ma pokazać odpowiedni poziom przekazywania informacji a nie chęć kłótni z jakimiś wirtualnymi ludkami. Gdybyś sam sprzedawał SM lub Twój bdb kumpel to chciałbyś chyba żeby informację były prawdziwe a nie wymyślone ??
przykro mi bardzo oczekujesz szacunku???to zapracuj na ten szacunek a twoj post raczej ci w tym nie pomaga i tez nic na to nie poradze.odpowiem tak samo cytuje- Ja mogę wyrażać swoją opinie na każdy temat i wszystko !! wchodzisz przelotem na 4um i rzucasz miesem.mam tylko cicha nadzieje ze slowo na :h lub :ch nie bylo skierowane do mnie chociaz moge przypuszczac ze do mnie wiec powiem tylko tyle i zakoncze temat.jezeli do mnie to kiedys moze nasze drogi sie przetna i powiesz mi to wtedy w oczy a ja tobie odpowiem na swoj sposob, a jezeli nie do mnie temat uwazam za zamkniety ,a jesli chodzi o sprzedaz motocykla przez jak to okresliles kumpla to skoro aukcja ukazuje sie od prawie roku lub moze nawet ponad to na nic sa twoje tlumaczenia o stanie tego moto bo zycie zweryfikowalo samo jego stan skoro nikt go nie kupil.chyba przyznasz ze sprzety w dobrej cenie i super stanie znikaja jak cieple bułki. Forum nigdy nie bedzie juz jak dawniej poniewaz nic nie trwa wiecznie.musisz sie do tego przyzwyczaic lub nie i wyrywac sobie wlosy z glowy.ot był czas przywyknac jak mawial Kargul.Jezeli nie zgadzasz sie z opinia motocykla twojego kumpla to badz tez jego kumplem i nie blokuj ciosow twarzą tylko w kulturalny sposób opisz wszystkie zalety i wady tego berga moze wtedy sie sprzeda.a tak narobisz sobie wrogow i po co ci to? a jezeli jeszcze cos do nie masz zapraszam na pw.mozesz napisac co do mnie masz .brudy pierze sie w swojej pralce .moze dojdziemy na pw do jakiegos konsensusu jestem gotowy na wszelkiego rodzaju konfrontacje.Glowa do góry ,chlopaki nie placzą.pozdrawiam