Odp: KTM 380 EGS by hacker33
Generalnie bardzo mnie ciekawi ile to będzie ważyć z płynami, paliwo też ;) orientujesz się mniej - więcej ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Generalnie bardzo mnie ciekawi ile to będzie ważyć z płynami, paliwo też ;) orientujesz się mniej - więcej ??
czyli jednak poszedl na cześci :P
tak tak gdzies tam leza i czekaja ;)
Wersja SX waży 101kg na sucho.
Wersja EXC 109kg.
Ja w swojej za dużo homologacji ładować nie będę więc powiedzmy, że mój ważyłby z 103kg na sucho.
Zbiornik z 7l, płyn chłodzący 1.3l, olej w skrzyni 0.8l daje nam to dodatkowe 9kg.
Da to jakieś 111kg z sokami na kołach enduro.
Nie wiem ile kg więcej ważą koła SM.
czyli jednak poszedl na cześci :P
tak tak gdzies tam leza i czekaja ;)
Poszedł na dużych kołach. Części z SM zostały i trafiły do mnie.
sorki Hacker za zasmiecanie ....
do usunięcia
koniec chrachania finki na dzis :)
pzdr
litr to nie zawsze kilogram :)
wiadomo ale w moim przypadku to raczej na plus.
litr benzyny waży jakieś 0,73kg i jest jej najwięcej co nawet w przypadku ciężkiego oleju ze skrzyni da nam łącznie poniżej 1kg za litr:)
HEMP napisał/a:litr to nie zawsze kilogram :)
wiadomo ale w moim przypadku to raczej na plus.
litr benzyny waży jakieś 0,73kg i jest jej najwięcej co nawet w przypadku ciężkiego oleju ze skrzyni da nam łącznie poniżej 1kg za litr:)
to będzie masakra :D
też bym się pobawił w takie cuś. Ale to trzeba siana:x
Coraz lepiej wygląda, będzie ogień.
wooow to elegancko;) to będzie "miotało Tobą jak szatan" ;) też myślę nad 2T tyle, że bardziej ze stajni kawasaki ;)
wooow to elegancko;) to będzie "miotało Tobą jak szatan" ;) też myślę nad 2T tyle, że bardziej ze stajni kawasaki ;)
Nikt nie będzie nikim miotał, jeżdżę przepisowo a manetki używam z rozsądkiem:P
tabul napisał/a:wooow to elegancko;) to będzie "miotało Tobą jak szatan" ;) też myślę nad 2T tyle, że bardziej ze stajni kawasaki ;)
no tak w końcu to 125 2t ;) Pozdrawiam
tabul napisał/a:wooow to elegancko;) to będzie "miotało Tobą jak szatan" ;) też myślę nad 2T tyle, że bardziej ze stajni kawasaki ;)
Pamiętaj! Żadnych chodników, parków itp ! To niebezpieczne jak kolega z Przemyśla mowił.
Ja już wogóle nie jeżdze , PRZEMYŚLałem to wszystko i motocykl jest niebezpieczny , czujecie ...
dlatego ja swojego rozebrałem w drobny mak i teraz sobie stawiam co wieczór na biurku inną część - i tak patrze na nią i myślę że dobrze że z tym skończyłem bo jeszcze musiałby je ktoś zbierać z drogi a tak są w domu w kartonach
Hacker, 9 grudnia jestem najprawdopodobniej w Poznaniu. Pokażesz mi to cudo :) Powiem Ci że obowiązkowo na zlocik musisz przybyć i muszę przejechać tę twoją wściekliznę. Latałem na Lisie 200 SX w terenie na kostkach - iiiiiiiiiiiiiidzie to aż miło :)
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 61 zapytań