Odp: Bluza SUPERMOTO
Ja też się piszę- najchętniej czarna bluza FOTL i takiż T-shirt:)
Black
Duke
Akra
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też się piszę- najchętniej czarna bluza FOTL i takiż T-shirt:)
No ja też, ale jak będzie jakiś ujednolicony wzór.
fajnie ie by było gdybysmy wszyscy mieli takie same . albo z tym samym wzorem chociaz
I jak się zakończył temat tych bluz? Bo jestem zainteresowany...
No właśnie, jak?
Crazy coś jak to? Do tego pewnie ktoś ma prawa autorskie, ale wzorować się można. To na plecy:[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/voorbeeld-back-it-in.jpg[/IMG]Z przodu "superman", a na rękawie to bym widział napis:www.super-moto.pl
pisze sie na to!!!
Sprawa się ma tak że tylko ja sobie zrobiłem bluzy a inni jakoś wymiekli ;-)
ja dalej czekam na konkretny wzor. zrobiłem logo ktore jakosciowo napewno wystarczy. jedyne co trzeba zrobic to zorganizowac sie i niech jedna osoba zamawia. bedzie taniej
szkoda... tyle afery i sprawa odpadła. Ja bym byl chętny na taka bluzę... Ale skoro nikt tego nie załatwił to może sam sobie zrobię jakieś fajne.
no nic jak by się coś zmieniło to ja jestem chętny.
pozdrawiam
Potok
No to podobnie jak z naklejkami. Parę (dziesiąt) zrobiłem, trochę poszło ale potem chętnych zabrakło. Może wrzucić wzór do działu download jako oficjalny dla super-moto.pl, a wtedy każdy forumowicz będzie mógł skorzystać. Lepiej nie narażać jednej osoby na wydatek.
co do naklejek to dalej u mnie czyjes leza i nie zgłasza sie po nie
Sprzedaj je jutro na zawodach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
też bym taką bluzę chciał jak najbardziej
No to podobnie jak z naklejkami. Parę (dziesiąt) zrobiłem, trochę poszło ale potem chętnych zabrakło.
Ja byłbym zainteresowany, mozesz podesłać poglądowe foto i cinfo o kosztach na 91rodman@interia.pl
Dzięks
dajcie info o kosztach?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 53 zapytań