Temat: Naklejki SM
Cena ok 5 zł podajcie kolor i ilość w środę zamawiam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki SM
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cena ok 5 zł podajcie kolor i ilość w środę zamawiam!
fotke... poka poka
2 czarne i 2 białe
gdzie kasę?
thnx!
Rydeordie jeśli chodzi o fotkę to ta sama naklejka o której rozmawialiśmy w innym temacie. Poza tym jest ona do ściągnięcia w dziale Downloads, jeśli masz możliwość i ochotę dorobić samemu.
[IMG]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/supermoto.jpg[/IMG]
POlish jeśli chodzi o siano to chyba wyłożę i wyślę Wam za pobraniem. Jest też możliwość wysyłki zbiorczej na jeden z adresów do jednej miejscowości lub odbiór osobisty, może na treningu lub zawodach w Gostyniu?
ja bym wział 2x czarne i 2xbiałe. chyba najlepiej by było gdybys podał numer konta i kase by sie przelało. do warszawy moze pojsc jedna paczka, a my juz sobie poradzimy
2 czarne i 2 biale - Panowie niech ktos wezmie te naklejki do Radomia 1.IV na trening to sie rozliczymy :D
Dzieki
2 białe i 2 czarne poprosze ;) gierwi moze jednak podasz numer konta to ci zrobie przelew za naklejki i przesylke ?
ja bym lyknal 1 czarna i jedna biala. daj konto to wysle kase :)
dla mnie 2 białe i 2 czarne
Pozdro
Proszę o przelewy na konto nr:
60 1020 4027 0000 1302 0181 8244
W tytule podajcie ilość, kolor i nicka oraz oczywiście adres. Jeśli jest Was więcej z jednej miejscowości to chyba jedą przesyłkę można puścić?
Pozdrawiam, gierwi
Zamówione! W związku z zapotrzebowaniem tylko na czarne i białe innych kolorów nie zamawiałem! oprócz paru pomarańczowych :D. Naklejki dopiero w poniedziałek do odbioru. Ale zaraz będę je wysyłał, więc mam nadzieję że wytrzymacie.
ja bym sie jeszcze pisał na 2 czarne.. ale już zamówione ? ;/
kasa poszła. ja się podłączę pod wysyłkę grupową Wawy. odbiorę przy okazji jakiegoś wspólnego latania.
dzięki!
No nie strasznie szybko to ogarnęliście trzeba się było jeszcze z dzionek wstrzymać pewnie paru innych chętnych by się znalazło.
No nie strasznie szybko to ogarnęliście trzeba się było jeszcze z dzionek wstrzymać pewnie paru innych chętnych by się znalazło.
SupamanWiesz na supermoto to wszystko się dzieje szybko.
Ale spoko, przewidziałem sytuację i zamówienie jest trochę na wyrost. Zapodaj ilość i rób przelew.
Bart03Spoko, dopisane.
To ile to wynosi z przesyłka? i 5 zł za jedna? bo posałes około
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Naklejki SM
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 77 zapytań