Odp: Supermotowy Terror Warszawy
No dalismy rade dobrze :)
I Udowodnilismy ze DRZ na lysym kapciu daje rade pod lesna gorke nawet sporawa :)
Husaberg F(E)S 570
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No dalismy rade dobrze :)
I Udowodnilismy ze DRZ na lysym kapciu daje rade pod lesna gorke nawet sporawa :)
Radziu dla Ciebie ukłony za fajną traske:D
To teraz przesiadamy się na Cross - y? :)
Maniek, nie narzekaj:)
Nie było Cie a żałuj... Było sporo fajnych miejsc, były hopy, dużo zakrętów, dużo pod górę i z góry. Był, szuter, piach i generalnie mało po prostej... chyba o to chodzi- napewno bliżej temu do SM niż trasa do Grójca:D
nie wiem jak wy ale ja już szukałem jakiejś padaki za niewielką kaskę - 250 2T i będzie zabawa :)
Tak sobie mysle gdzie tu jeszcze w okolicach hopy sa :)
hop hop huraaaaaaa!!Mam!
Kto się dziś pisze na "wieczorne/nocne manewry"?:D
a konkrertnie gdzie ??
Zdzwaniamy sie ok 19:00 w planach eco green, poźniej może jakieś rondka (pod arkadią), dalej np. fort bema i kilka innych pomysłów....
ja zdycham chory a pośmigałoby się.....
Sory Panowie że sie urwałem, ale maszyna zaczeła dziwnie pracowac... cos strasznie stuka metalicznym dzwiekiem. Może za wczesnie na takie domysly ale czy to nie przypadkiem panewka? najdokladniej slychac ten dzwiek przy odpalaniu...
ew może coś w okolicach sprzegla....
bo jak wbijam na duzych obrotach 4, 5 to sie slizga sprzeglo....
jak sądzicie?
Fajnie było, ale za dużo czasu zmarnowaliśmy na czekanie na pozostałych. Może następnym razem zrealizujemy mroczny plan ataku parkingu w jakimś centrum handlowym? w Galerii Mokotów jest zajebista serpentynka którą można dość szybko pokonać, a efekt wyjących alarmów na wszystkich piętrach dodaje dodatkowego smaczku...:)
Sory Panowie że sie urwałem, ale maszyna zaczeła dziwnie pracowac... cos strasznie stuka metalicznym dzwiekiem. Może za wczesnie na takie domysly ale czy to nie przypadkiem panewka? najdokladniej slychac ten dzwiek przy odpalaniu...ew może coś w okolicach sprzegla.... bo jak wbijam na duzych obrotach 4, 5 to sie slizga sprzeglo.... jak sądzicie?
wiesz, tak z opisów na forum to trudno powiedzieć co jej może dolegać. Mechanikiem nie jestem, ale posłuchać można. Czasem mam farta do poprawnych diagnostyk:) ale z usunięciem awarii to już nie do mnie :p;p;p;p
Mechanikiem nie jestem, ale posłuchać można.
Coś jak klasyczne "żaden ze mnie ginekolog, ale chętnie zerknę" :D
Może się kosz sprzęgłowy odkręca, trzeba zdjąć dekiel
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.105 sekund, wykonano 49 zapytań