Temat: Otwarcie sezonu Warszawa
Witam
Wiecie coś na temat otwarcia sezonu na Bemowie? Przeglądam internet i nie widzę ani wzmianki na ten temat what the fu**?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Otwarcie sezonu Warszawa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Wiecie coś na temat otwarcia sezonu na Bemowie? Przeglądam internet i nie widzę ani wzmianki na ten temat what the fu**?
nie lubię masówek, może cześć z nas tez?
nie lubię masówek, może cześć z nas tez?
Podzielam. Choc na Stegnach, w czasach Kardanu lubiłem się pojawić. Wtedy "japonia" byla jeszcze w mniejszosci.
Wiecie coś na temat otwarcia sezonu na Bemowie? Przeglądam internet i nie widzę ani wzmianki na ten temat
Może Pan Kubiak, zaprzestał podróżowania i nie potrzebuje już kasy :)
otwarcie sezonu jest 2 maja w gostyniu :)
jesli chodzi o bemowo to chyba 25 kwietnia jest. przynajmniej tyle bylo w jakiejs gazecie motocyklowej.
pewnie bedzie kupe lanserów i tak naprawde na tym sie skonczy. jak ktos wczesniej wspomniał masówki to nie jest fajna rzecz
A może zrobimy swoje. Ustawka na wiele maszyn i hasanie do woli ??
Popieram Mańka.... możemy zorganizować supermotowe otwarcie... (ja sie pojawie o ile uda mi się ogarnąć huske).
Możemy pohasać w ciagu dnia a skończyć grillem przy browarku...:)
niektorzy jeszcz enie beda miec sm ;/ ale juz niedługo (jakies 40 dni)
maniek, dobry pomysł :)
Grill to prawidłowa opcja jestem za a nawet przeciw. Może grillowanie na koniec dnia w lasku młocińskim sa tam budki i ogolne miejsce. Kto się pisze?
A ja znaju to miejsce:) ,dobry pomysł ,jestem za.
Ja też się piszę na warszawskie otwarcie SM
Fajnie by było zebrać wszystkich SM z Wawki i okolic :)
O supermotowym otwarciu sezonu mówiłem czy psiaałem już ze dwa miechy temu. Wiec ogarniajcie się dziewczęta i chłopcy. Ustalamy termin- może być termin tej masówy żeby wszystkim było łatwo zapamietać i heja w Polskę i w plener.
no to jak wszyscy są za to niech ktoś wyznaczy datę :)
To może 25-04-2009--o 12-ej na Bankowym ??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Otwarcie sezonu Warszawa
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 77 zapytań