Gajos napisał/a:Sebkowa crf'a jest na sprzedaż i nie jest bo sebek mi na 3 PW nie odpisał jak z ceną :P
Gajos, przepraszam ale to wcale nie jest tak jak myślisz... nie z braku szacunku, czy z posiadania Cie w głębokiej dupie nie odpisałem...z kimś wtedy rozmawiałem (już nawet zapomniałem z kim) i czekałem na decyzję.
Zresztą wiem że dopiero sprzedajesz swojego oj... Gajos nie gniewaj się :)
Swoją drogo Amigo też się ostatnio pytał o CRFę. To samo się tyczy Ciebie Amigo :)
Tym bardziej że wszystko jest na jak najlepszej drodze i wszystko na to wskazuje, że zostaniemy ziomkami... WYPROWADZAM SIĘ NA MAZURY :D :D w związku z powyższym naprawdę potrzebuje pieniędzy.
Barteksm napisał/a:Wiecie co dziwie wam sie kupujecie drz za 15- 16 tyś , a na takie motocykle nie ma chętnych , Ci którzy mają środki a nie wykorzystują ich na kupno przykładowo takiego Berga czy Sebkowej crfy , POPROSTU GRZESZĄ .
nie kupują bo serwis i utrzymanie wyczynówki jest przecież owiane tyloma mitami :)
Tłok kilka razy do roku (wypowiedz naszego nowo zarejestrowanego kolegi|), zawory co dwie jazdy, co cztery jazdy rozbiera się silnik, a olej to już tragedia bo przecież co te 400/600 km. trzeba wlać aż 590ml. o zgrozo, a do tego odkręcić śrubkę spustową i tą do nalewania (do tego wszystkiego wystarczy przykucnąć)... porażka normalnie!! jak widać dla większość to zbyt duże manualne wyzwanie.
Gdzie autentycznie olej w tym motocyklu można zmienić w miej niż 5 min. (z przerwą na fajka) gdzie większość tego czasu zajmuje ścieknięcie starego oleju. :D
A większość ludzi poświęca 100 razy więcej czasu na mycie, polerowanie, glancowanie swoich cacuszek... nie martwiąc się o ich cenny i zarazem zmarnowany czas . hahah...
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR