16

Odp: Na czym można się przejechać...?

dukeSebo napisał/a:

Jeśli o centrach handlowych  :)

Jazda po parkingach podziemnych ale tych pomalowanych farbami kauczukowymi. Niczym jazda po lodzie.  ;)

Zajebista jazda! hehe powiedziałbym gorzej niż na lodzie ale jak jest mokro:P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

17

zato te gdzie jest polerowany beton  jest fajne kontrolowane slizganie i kupa pisku ;)

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

18

zanieczyszczenia typu piasek i paskopodobne, zwłaszcza gdy wchodzi się na mega pochyle w ostry zakręt a tu nagle wlatujemy na tego rodzaju posypkę ..

SMCR AKR

19 Ostatnio edytowany przez SUPERMOTO (2011-10-14 19:48:34)

Na czym można się przejechać...?
hmmm czasami są jazdy testowe, więc można się przejechać na jakimś fajnym sprzęcie ;)
no fakt na kobiecie też.
Tak na poważnie to kolega na R1 rano, było troszkę ślisko i troszkę zbyt mocno musnął manetke na wyjściu z zakrętu i dotego na białych pasach śmierci moto poleciało ślizgiem, po czym się zapaliło i spłonęło doszczętnie, a że nie miał AC i moto w kredycie to pojechał po całości.

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

20

na kobiecie .....

21

SUPERMOTO napisał/a:

Na czym można się przejechać...?
Tak na poważnie to kolega na R1 rano, było troszkę ślisko i troszkę zbyt mocno musnął manetke na wyjściu z zakrętu i dotego na białych pasach śmierci moto poleciało ślizgiem, po czym się zapaliło i spłonęło doszczętnie, a że nie miał AC i moto w kredycie to pojechał po całości.

To można też powiedziec że na próbie oszczędzenia na AC też się można przejechac ;p

SMCR AKR

22

Aleście dali do myślenia z tym AC !
Ktoś wie jak to działa w praktyce - tzn. jakieś ograniczenia, problemy, orintacyjnie za ile itp;  czy poprostu zgłaszamy się do ubezpieczyciela a tam: prosze bardzo nie ma sprawy, z miłą chęcią... :0

DR650, XT600, EXC520, YZ450F, EXC-R450, EXC-R400, EXC-R530, SXF350, SXF250, EXC500SM, ADV990, 690Rally

23

ciernik napisał/a:

Aleście dali do myślenia z tym AC !
Ktoś wie jak to działa w praktyce - tzn. jakieś ograniczenia, problemy, orintacyjnie za ile itp;  czy poprostu zgłaszamy się do ubezpieczyciela a tam: prosze bardzo nie ma sprawy, z miłą chęcią... :0

hehe
jechałem jakieś 200km/h kiedy piaseczek wywrócił mi motocykl i stanął w płomieniach
-a ma Pan ważny przegląd?
tak
-to nie ma problemu już wypłacamy:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

24

wiem że jeszcze na dupie można się przejechać :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

25

przy -4 kiedyś przeprowadzałem moto od mechanika i kostka chodnikowa przy tej temperaturze jest jak lód ale asfalt fajnie i przewidywalnie puszczał :)

26 Ostatnio edytowany przez maciey (2011-10-15 15:58:16)

W ramach oszczędności, założyłem na tył Dunlopa D220, który został mi w spadku po Hornecie i walał się po garażu.
180-tka, ale co tam. Małe wymiarowanie i stwierdziłem, że wlezie. Najwyżej łańcuch trochę ją przytrze i jakoś do końca sezonu  polatam.
Większość pewnie wie, co to za guma.  :(:(
Na niej to dopiero można się przejechać.
Na początku myślałem, że może wysmarowana jakąś konserwacją, może zimna (trzeba rozgrzać), ale nie - ona taka jest.
Ślizg prawie przy każdym mocniejszym dodaniu gazu, czy hamowaniu tyłem. Teraz już zaczyna mi się to podobać.
Dobrze, że to tył, a nie przód.
Polecam do nauki slide'ów.
Uważajcie co zakładacie na felgi.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

27

No po parkingach to gume palić z trujki idze

Dwu rurka ●0●
https://www.facebook.com/Enduroodcinateam?notif_t=page_invite_accepted
https://www.youtube.com/channel/UCYV8bbKRwrZfIIc8wr4fhyA

28

hanskloss napisał/a:

śliskie są też białe linie na drodze, przejściach itp

Te na drodze są masakryczne. Już miałem ślizg rowerem :D a o moto to wole nie myśleć :D

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

29

maciey napisał/a:

W ramach oszczędności, założyłem na tył Dunlopa D220, który został mi w spadku po Hornecie i walał się po garażu.
180-tka, ale co tam. Małe wymiarowanie i stwierdziłem, że wlezie. Najwyżej łańcuch trochę ją przytrze i jakoś do końca sezonu  polatam.
Większość pewnie wie, co to za guma.  :(:(
Na niej to dopiero można się przejechać.
Na początku myślałem, że może wysmarowana jakąś konserwacją, może zimna (trzeba rozgrzać), ale nie - ona taka jest.
Ślizg prawie przy każdym mocniejszym dodaniu gazu, czy hamowaniu tyłem. Teraz już zaczyna mi się to podobać.
Dobrze, że to tył, a nie przód.
Polecam do nauki slide'ów.
Uważajcie co zakładacie na felgi.

no to jak Ty na takich oponach jezdziles hornetem który ma duzo wiecej mocy niz ten ktm? i którym dużo szybciej się raczej lata

Supermoto is motorcycle racing on a circuit that alternates between three types of track: flat track, motocross and road racing

30

No a jak można dostać kredyt bez AC??? Raczej mało realne!!!! AC to podstawa przy kredytach

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski