Odp: KTM 380 EGS by hacker33
Okleić to ja mogę, ale na felgach to długo nie przetrwa.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Okleić to ja mogę, ale na felgach to długo nie przetrwa.
Rama przed:
i rama po:
Na żywo wygląda o niebo lepiej, piękna głęboka czerń:)
Niestety pan mi wykasował numer VIN i muszę teraz kombinować z jego powrotem na ramie;/
Malowanie proszkowe?? ile dałeś za te elementy?
Malowanie proszkowe?? ile dałeś za te elementy?
proszek za całość dwiescie zieta
Super robota hacker, motywujesz mnie do dalszych kroków. Proszkowe malowanie chyba również sobie zafunduję.
Ty przynajmniej miałeś numery na ramie i masz to na papierze. Ja jako, że mam crossowe mam cholerny problem z odszyfrowaniem numerów. Niby jakieś są ale nie zgadzają mi się. Ktoś chyba wziął numery silnikowe i podobne nabił na ramę... Znalazłem po zakupie poprzedniego właściciela mojej YZtki (bikepics ponownie dostarcza cennych informacji ;) )
Narazie pieprzę się z robotą do firmy ale zdjęcia pracy przy moto już mam, tylko wrzucić. Chciałem na Bikepics umieścić ale nie znając rocznika tak chu....o ;)
Tak trzymać!!
200 ziko to mnie sie podoba tez zafunduje sobie malowanie wachacza stelaża i kilku pierdół, zima idzie wiec można realizować projekty :D
Dzisiaj przybyły napinacze łańcucha:
Tylna pompa hamulca z EXC z wbudowanym zbiorniczkiem płynu:
Nowa tabliczka znamionowa (PS. nie wygląda jak oryginał więc firmy grafnet nie polecam, wydrukowali mój wzór który zrobiłem dla nich w excelu i tyle. Nie zmienili loga firmy nie poprawili czcionek i zgarnęli za to 30zł + 18zł za wysyłkę)
Ogólnie dwie rzeczy powierzyłem ludziom z zewnątrz i obie zjebali. Jestem zawiedziony profesjonalizmem naszych firm.
Byle szybko, byle łatwo zarobić.
Jak ktoś mi znowu gdzieś napisze po co robisz to samemu wyślij to tu, daj to to tam, to go palnę w łeb!:)
Zazdroszcze Ci też bym sobie coś złożył od początku do końca , jednak brakuje mi klocków lego :/
30zł + 18zł za wysyłkę)
W kopercie wysłali by to za 2-3 zł....
Masakra!
Dorzucili worek ziemniaków (pyr) i ubezpieczyli przesyłkę :D
PYRÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak już :D
Panowie!
To jest mój temat o motocyklu a nie o odmianach słów gwary poznańskiej!:D
hacker jak zjebali to poproś ich o korektę, mi przed wydrukiem przesłali mi projekt do akceptu i było OK, 4 lata temu to były działania pionierskie, teraz może popadli w rutynę, diagnosta i tak nie bedzie apelował ale jak masz mieć piękny zestaw jezdny z kiepską nalepką przez którą nie zaśniesz to Ty apeluj !!!
No właśnie wiem, że diagności nie wiedzą jak to powinno wyglądać więc zostawię jak jest.
Ale chodzi mi o to że się nic nie postarali.
Fajne graty dokupujesz :D
Powiedz mi, wysyłałeś cylinder do regeneracji. Przypomnij gdzie, jaki czas oczekiwania i wiela chcą?
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 60 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 380 EGS by hacker33
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 68 zapytań