Temat: Transport kół z poznania do wawy ?
Jedzie ktoś z Poznania do Wawy w najbliższych dniach i mógłby mi przywieść komplet kół ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Transport kół z poznania do wawy ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jedzie ktoś z Poznania do Wawy w najbliższych dniach i mógłby mi przywieść komplet kół ?
DHL, UPS, POCZTEX itp :D
Ile taka przyjemność może kosztować ?
Najlepiej porównać ceny w serwisie typu zamow-kuriera.pl będziesz mógł wybrać najtańszą firmę kurierską.
A może przesyłka konduktorska? Skąd/ od kogo masz te koła do odbioru? Może spróbuję to ogarnąć, ale do Warszawy nie jadę. Jakby je ładnie zapakować to powinni przyjąć do pociągu Poznaniu i w Warszawie sobie odbierzesz na dworcu.
tak super dzieki tylko ile takie koła moga ważyć ?
W firmie mam umowę z DHL-em i w sumie mogę wysłać paczki do 31kg za jakieś 25-30zł brutto
Pytanie tylko ile ważą oba koła razem. Czy są z oponami czy bez.
W najgorszym przypadku (oba koła osobno) zapłacisz max 60zł brutto za wysyłkę kurierem.
Ja mam umowę z DHLem i za paczkę do 31.5kg płacę max 14 netto. Więc hacker zweryfikuj cennik ;)
jakieś 2 lata temu kupowałem koła SM do DRZ za paczkę pobraniową (około 2300zł) z możliwością sprawdzenia towaru przed zapłatą dałem coś około 80zł oba koła były zapakowane razem. nie ma tragedii
ja ups zamawiałem teraz paczke koła enduro kompletne i zapłaciłem 80 zł
Ja mam umowę z DHLem i za paczkę do 31.5kg płacę max 14 netto. Więc hacker zweryfikuj cennik ;)
Ja mam 18zł netto.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Transport kół z poznania do wawy ?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 80 zapytań