W Rapidzie w poznaniu stoi R-ka i ponoć ma to być testówka, więc może powinien się najpierw przejechać dla porównania obydwoma?
Wiem że w naszych warunkach to niełatwe, bo nie wszyscy przedstawiciele mają testówki a jak już mają to nie wszystkie modele.
Mnie mój dealer "kupił" jazdą testową. Były dni otwarte, a że trochę się znamy to dali mi moto od zamknięcia salonu w sobotę o 14 do otwarcia w niedzielę o 10. Tydzień później zadzwonili że mają sztukę z poprzedniego rocznika i tak oto kupiłem moją pierwszą nówkę mimo że nie było mnie na nią stać :o.
Uważajcie wszyscy na jazdy próbne tymi sprzętami bo zostawiają trwałe ślady na psychice :D! Jedziesz na próbną jazdę a potem o niczym innym nie możesz myśleć aż nie kupisz sobie takiego, jak jakiś ćpun o prochach!
Miałem na czas pierwszego przeglądu mojego sprzęta ADV 990 S i był po prostu zajebisty!!!!!!!!!! Co prawda tylko na asfalcie, ale wrażenie jest !
Myślę że gdybym więcej jeździł z pasażerką to zamieniłbym mojego 950 SM na ADV.
"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"