Odp: Trening Radom 25.09.2011
Cześć chłopaki mam pytanie czy jest możliwość pojechania w piątek na tor radom i jakie są to koszta wjazdu na tor Ew czy mogli byście mi podać stronkę bądź telefon pod którym mógł bym się tego dowiedzieć
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom 25.09.2011
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć chłopaki mam pytanie czy jest możliwość pojechania w piątek na tor radom i jakie są to koszta wjazdu na tor Ew czy mogli byście mi podać stronkę bądź telefon pod którym mógł bym się tego dowiedzieć
treningi sa w poniedzialki, srody (podobno) i piatki. Koszt to 80zl za caly dzien lub 40 za polowke. Lepiej zadzwonic i sie dowiedziec czy aby na pewno w piatek sa jazdy dla moto.
na stronie masz aktualne info, [url]http://www.automobilklub.radom.pl[/url]/
poki pogoda pozwoli pon-śr-pt-niedz można fruwać, jak masz wątpliwości to przedzwoń do Agnieszki i sytaj
też planowałem piatek ale raczej sie nie wyrobie bo robota mnie przycisneła wiec jak pogoda da to w niedzielę bedę
Niedziela to straszna lipa. 2x drozej i 3 razy wiecej ludzi. Ale jak nie ma wyjscia, to dobra i ta niedziela. Sam sie zastanawiam nad nastepna.
Niedziela to straszna lipa. 2x drozej i 3 razy wiecej ludzi. Ale jak nie ma wyjscia, to dobra i ta niedziela. Sam sie zastanawiam nad nastepna.
Panowie, a może poniedziałek 3/10 (o ile pogoda dopisze i tor będzie czynny)?
Byłem w zeszłym tygodniu w środę i było naprawdę dobrze - 12 sprzętów, szkoda tylko, że ja sam na SMie (nie miał mnie kto objeżdżać :-))
Noto piątek radom :)
Leci ktos z wawy w niedziele i ma wolne miejsce na przyczepie/w busie?
ja w poniedzialek chyba zawitam w radomiu jeśli aura pozwoli
ja też w poniedziałek, żeby tylko pogoda była
ja też w poniedziałek, żeby tylko pogoda była
pogoda bedzie, ja pewnie kolo 13-14staj bede na torze
ja też pewnie w tych godzinach.
do zobaczenia,
m
no i zawieszenie mi się zesrało olejem na przyczepkę... po 15 km zrobiłem nawrotkę w kierunku garażu, co za kicha :-/
chłopaki kto ma zamiar w następną niedziele jechać na tor ?
spoko fruwanie tylko że ładna pogoda ma swoje minusy... duzo maszyn...
kolega od kamerki niech wrzuci filmiki :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom 25.09.2011
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 81 zapytań