1 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-10-01 17:04:25)

Temat: sprzedam papiery do crf 450

sprzedam jak w temacie papiery do crf 450 z 2002 roku.karta pojazdu ,dowod rejestracyjny, oplacone ubezpieczenie do sierpnia 2012 przeglad techniczny rowniez sierpien 2012 wiadomosc na pw

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

2

Odp: sprzedam papiery do crf 450

No ciekawy temat.
A reszta, tzn. motocykl zostawiasz sobie czy "jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" ?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-10-02 13:05:21)

Odp: sprzedam papiery do crf 450

gierwi napisał/a:

No ciekawy temat.
A reszta, tzn. motocykl zostawiasz sobie czy "jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" ?

moto poszlo sobie wiadomo gdzie.przynajmniej ja wiem.a papierki zostaly  i albo ktos bedzie chetny zeby jezdzic z luznymi posladkami albo lubi tylko zbierac grzyby w lesie czy pieczarki na polu.ja osobiscie wole pomykac z luznymi posladkami na widok psiarni.albo zostawie sobie  jesli nie bedzie zainteresowania i dokupie moto

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"