Temat: sprzedam papiery do crf 450
sprzedam jak w temacie papiery do crf 450 z 2002 roku.karta pojazdu ,dowod rejestracyjny, oplacone ubezpieczenie do sierpnia 2012 przeglad techniczny rowniez sierpien 2012 wiadomosc na pw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam papiery do crf 450
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam jak w temacie papiery do crf 450 z 2002 roku.karta pojazdu ,dowod rejestracyjny, oplacone ubezpieczenie do sierpnia 2012 przeglad techniczny rowniez sierpien 2012 wiadomosc na pw
No ciekawy temat.
A reszta, tzn. motocykl zostawiasz sobie czy "jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" ?
No ciekawy temat.
A reszta, tzn. motocykl zostawiasz sobie czy "jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" ?
moto poszlo sobie wiadomo gdzie.przynajmniej ja wiem.a papierki zostaly i albo ktos bedzie chetny zeby jezdzic z luznymi posladkami albo lubi tylko zbierac grzyby w lesie czy pieczarki na polu.ja osobiscie wole pomykac z luznymi posladkami na widok psiarni.albo zostawie sobie jesli nie bedzie zainteresowania i dokupie moto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam papiery do crf 450
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 82 zapytań