Temat: moze jakis spot w krakowie?
fajnie by bylo zrobic jakies male latanko jak zrobi sie cieplo w grodzie kraka ;) albo troszke pocwiczyc na pasie startowym. jak jest ktos chetny z krk i okolic to zapraszam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » moze jakis spot w krakowie?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
fajnie by bylo zrobic jakies male latanko jak zrobi sie cieplo w grodzie kraka ;) albo troszke pocwiczyc na pasie startowym. jak jest ktos chetny z krk i okolic to zapraszam.
Witam jazlo na prv przesylam ci num tel jak cos to sie zdzwonimy . Milo by bylo tez w Krakowie pojezdzic
Pzdr
to fajnie! a moze jeszcze jakis smialek sie znajdzie?
Ja bede jezdzil w Kraku ... ale na moim SM siedzialem z dwa razy dopiero wiec sadze ze jeszczw musze wyczuc maszynke zanim z wami zaczne sie bawic .
jak bedziesz latal to masz moj numer na prv
Fajnie ... dzieki to pewnie bedzie jakis weekendzik albo w tygodniu po pracy godziny od 17 do oporu :)
milo - kolejne miejsce do pojezdzenie - a czy ten tor macie na hucie?? fajne spokojnie miejsce
tor to duze slowo ;) to jest pas startowy ktory od lat nie jest czynny, jedynie jak sa jakies pokazy lotnictwa to strartuja z niego samoloty.podloze betonowe ale jest duzo miejsca i duzo motorow zawsze ;)
ja jestem chetny, od weekendu ma byc cieplo, wiec czekam na propozycje
no to widze ze bedzie z kim polatac :)
tor to duze slowo to jest pas startowy
poproszę jakieś fotki i namiary jak dojechać
wlasnie tak myslalem Piotrek ze tez Ci sie spodoba ten pomysl - 80km blizej niz tarnow. fajnie ze coraz wiecej propozycji sie pojawia :)
nie widac pasa na zumi ;( ale za to jest na teledysku big cyca ;) jak sie zrobi cieplo to dam wam namiary jak trafic na miejsce.
http://www.youtube.com/watch?v=ePX3hbt2Cyo
ja znalazłem coś takiego
http://www.youtube.com/watch?v=0A67yMl-uH8
spoko ;) tu dopiero widac ile tam jest miejsca a to jest tylko czesc tego pasa, jest boczna droga z mniejszymi dziurami gdzie mozna sobie cwiczyc kolo itp
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » moze jakis spot w krakowie?
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 69 zapytań