1

Temat: Jaki kombinezon????

Panowie zakładam nowy temat ponieważ chciałbym nabyć kombinezon wymarzony dla mnie :)
Doradźcie mi jaki powinien być o to moje wymagania:
-wycieczki na tor(obiło mi się o uszy ,że musi być jednoczęściowy ,żeby mnie wpuścili?? )
-Jak można na tor wjechać obojętnie czy w jednoczęściowym ,czy w dwu to który lepiej wybrać??
-Czy możecie coś polecić kwota do 3tyś zł interesuje mnie bardzo jego ładna estetyka kolor jaki wybrałem to biało-czarny lub jak to woli czarno-biały
-estetyka i bezpieczeństwo to dwa najważniejsze aspekty mojego wyboru oraz wjazd na tor :P

Pewnie jak wiecie po moim małym kołowaniu na pupe postanowiłem zero badziewiarskich ubrań pseudo na motocykl dlatego bezpieczeństwo to podstawa i stawiam na kombinezon.

Proszę o pomoc i z góry Dziękuje:)

2

Odp: Jaki kombinezon????

Kombinezon musi pasować i leżeć. Od tego zacznij - przymierzania. A później za wybieranie z pośród tych które pasują.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

3

Ja moge z czystym sumieniem polecic kombinezon Mvd, przewiewny, eleganco lezy, rozbudowana ochrona, wlozysz normalne nakolanniki lub ortezy. Cena troszke ponad 2tys. Crosowy kroj w wydaniu na asfalt. Kontakt z forumowiczem Mcienki, mozna sie spokojnie dogadac co do przymiarki i rozmiaru. Pozdro

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

4

skórzany :) może być dedykowany do SM lub zwykły na plastika.

na tor (trening) nie jest wymagany kombinezon, na zawody tak.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

5

Może jest mi wstanie ktoś polecić jakiś sklep ,gdzie mają duży wybór ,ponieważ nie kupię kota w worku :/

6 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-09-29 12:59:05)

No i błagam nie mów w tak ostentacyjny sposób o estetyce jako jednym z głównych kryteriów wyboru... to na litość boska forum SM :) Bez urazy oczywiście.

P.s. nie bierz mnie na poważnie... mam "specyficzne" poczucie humoru ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

7

MOTOCYKLON + MCIENKI = MVD

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"