16

Odp: Podobno na jerozolimskich wypadek był

MendeZ napisał/a:

Dlatego lekkiej głowie i nowobogackim w Pocshe mówimy stanowcze N I E ! ! !Jak człowieka łapie za sece :( S.P [*]Życzmy sobie wszystkim więcej rosądku i szczescia na ulicy!

Ja mimo że mój sprzęt daje radę z każdym autkiem, odpuszczam sobie wyścigi z samochodami. Koleś ryzykuje tylko lakierem więc nogi nie cofnie, a my ... ?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

17

Bardzo szkoda chłopaka... zawsze jest w takiej sytuacjki smutno. Wiem, ze może nie podzielacie mojej opinii ale z tego co czytam, to sam się prosił... dla nas wszystkich niech to będzie przestroga...!!!... Gierwi dobrze napisał, Kierowcy aut są cwaniakami bo ryzykują lakierem... i do tego często dają jakieś smieszne znaki do wyścigów...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

18

Takie gadanie.. Każdy ma satysfakcje że objedzie Porsche i wyścigi spod świateł dają dużo adrenaliny, tym bardziej że SM'y są niepozorne, ale nie powinien brać się za to ktoś, kto kiepsko jeździ. Poza tym to mógł być zwykły przypadek.

Współczucia dla rodziny.

19

tegma napisał/a:

Bardzo szkoda chłopaka... zawsze jest w takiej sytuacjki smutno. Wiem, ze może nie podzielacie mojej opinii ale z tego co czytam, to sam się prosił... dla nas wszystkich niech to będzie przestroga...!!!... Gierwi dobrze napisał, Kierowcy aut są cwaniakami bo ryzykują lakierem... i do tego często dają jakieś smieszne znaki do wyścigów...

Ale pieprzenie... jazda na moto to ciągła walka, gość niestety tym razem poległ. Nie znająć do końca sytuacji można tylko gdybać o przyczynach zdarzenia. A ty już nie umoralniaj reszty,  tylko zapal znicz.
"Ginąć na własne zyczenie", bosche...
[ * ]

20

Szkoda bardzo tak mlodego czlowieka. Ale obwinianie kierowcow aut jest w takiej sytuacji bezsensowne. Sam jezdze i motocyklem i bardzo szybkim autem sportowym i jesli ktos "przystawia sie" czy to drugim autem czy motocyklem to niejako na wlasna odpowiedzialnosc godzi sie z ryzykiem jakie niesie ze soba taki wyscig. A co do tego lakieru zarysowanego to nie jest tez tak do konca. Moze w sytuacji kiedy dochodzi do kontaktu motocykl auto wtedy pozycja kierowcy samochodu jest lepsza. Ale wypadek to wypadek i jego skutki dla kierowcow samochodow sa niezadko rownie tragiczne.
Wracajac do tematu bardzo szkoda chlopaka! Kazdego kto ginie w taki sposob czy to na motocyklu, w samochodzie czy na przejsciu! KAZDEGO!

Pozdrawiam

21

Piechur, czyli czesz mi powiedzieć, że za każdym razem jak podjedzie do ciebie Porsche to się scigasz ? Bo dla Ciebie jazda na moto to "ciągła walka" ?? mogę cię tylko zapytać jak długo jeździsz na moto? ale takim prawdziwym , nie licz komarków motorynek i mz...

z takim podejściem to tylko pogratulować, ja na mieście z nikim nie walczę i z jazdy czerpię mega przyjemność.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

22

Kots jakis czas temu w powiatalni chwalil sie KTMem  lc4 sm jako pierwszym moto...

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

23 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 12:48:56)

delete

motoslide.com

24

Jak ktos ma pusto w glowie to i na rowerze se kuku zrobi.
MOze keidys wam pokaze jako moja DRZ pokarala pewnego jelenia. 3 miechy L4

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

25

radziu pokaż :)

26

NIe wywoluj wilka z lasu :D

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

27

HuskyRider450 napisał/a:

Ale obwinianie kierowcow aut jest w takiej sytuacji bezsensowne. Sam jezdze i motocyklem i bardzo szybkim autem sportowym i jesli ktos "przystawia sie" czy to drugim autem czy motocyklem to niejako na wlasna odpowiedzialnosc godzi sie z ryzykiem jakie niesie ze soba taki wyscig. A co do tego lakieru zarysowanego to nie jest tez tak do konca. Moze w sytuacji kiedy dochodzi do kontaktu motocykl auto wtedy pozycja kierowcy samochodu jest lepsza.

No właśnie o tym pisałem. Staram się nie "przystawiać się" do kogoś kto ma lepszą pozycję w razie W. Szczególnie jeśli wykazuje chęć ścigania się. Wygląda to przeważnie tak, że właściciele drogich i mocnych samochodów gorzej znoszą oglądanie tylnych świateł " cieniasów". Jak trzeba to odjeżdzam i zostawiam niebezpieczeństwo z tyłu  :P. I tyle. Nie generalizuję i nie obwiniam wszystkich kierowców samochodów, i tu i tam są mądrzejsi i głupsi. Po prostu startując z motocyklem szanse i bezpośrednie konsekwencje są porównywalne.
A co powiecie na temat kierowców OPLI SIGNUM? Zawsze chcą być z przodu ( albo mi tylko się tak wydaje :D).

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

28

gierwi co to wnosi do dyskusji :)?? każdy już przeczytał... zapomniałeś pewnie wstawić swój komentarz :)

29

Panowie - to jest wątek o śmierci jednego z nas - a wy sobie urządzacie żarty.
Proszę o powagę,  a w takiej sytuacji komenatrze zostawcie dla siebie ! !

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

30

Masz rację, przepraszam!