Odp: zlot wrześniowy?
ja już spakowany chyba ;)
XT wygląda (w sumie do tego był stworzony) jak wół roboczy.
jeszcze muszę w domu trochę po ogarniać i koło 14 wyjazd ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » zlot wrześniowy?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja już spakowany chyba ;)
XT wygląda (w sumie do tego był stworzony) jak wół roboczy.
jeszcze muszę w domu trochę po ogarniać i koło 14 wyjazd ;)
A ja jeszcze w proszku ale... na dobrej drodze. CRFa na stołku bez koła, hebel zapowietrzony, filtr sie suszy... po olej dopiero jadę, ślizg na miejscu wymienię z pomocą Kuli :D
Ale nastrój jak najbardziej bojowy :)
NO ja też gotowy, ruszam za chwilunie przyczepki nie ogarnąłem ale moto w fure spakowałem.
To pany do zobaczenia wtedy na miejscu :D :D
ja zaraz ruszam z Łomży - przypierdziele trochę w gary to powinno sprawnie dosyć pójść - do zobaczenia na miejscu :D
Kula, Walec, Mikosza dzwońcie do mnie i dajcie znaka na którą się Was spodziewać.
joł
Startuje, godzinka i jestem.
ja już też lecę ;)
Seba tylko kuźwa kluczy nie zapomnij :D
no gdzie te wszystkie chłopy normalnie tylko jak narazie nas jest tu na miejscu tylko 3.....
życzę dobrej zabawy (ja ciągle w pracy :( )
My z Bombką dopiero z moto zsiedliśmy - wszystko pozałatwiane wreszcie można odsapnąć :)
Panowie zlocik był kozak !!!!
Dzięki wielkie za frekwencję i zajebiaszcze latanie - było wszystko - adrenalina, kwaśne akcje, awarie, lekkie dzwony - czysty Terror :D Olsztyn zapamięta nas na długo - a niektórzy z nas zapamiętają go na jeszcze dłużej :P
PS. znowu na zlocie tylko derezyna zawiodła - najmniej awaryjny sprzęt ??:P
PS2. SuperMoto nad jeziorem :]
dużo mnie dziś ominęło? ;>
ja też się melduję ;)
po zrobieniu ponad 800km w weekend dopiero z moto zsiadłem o 18.30
no co tu dużo mówić, Ci którzy chodź raz byli na takim spotkaniu wiedzą o co chodzi :D
podziękowania należą się Gajosowi za ogarnięci ;)
Amigo, oprócz pięknej pogody, ciepłego asfaltu, zajebiście trzymających opon, mnóstwa winklów i ostrego zapierdalania to nic ;)
To i ja się zamelduje. To jakaś masakra 195 km. w tym kraju pokonuje się w 4.5 godziny :mad: Wyjechaliśmy o 16 a u Figla pod domem byliśmy o 21. (odliczam 30 min. na tankowanie i sklep) a ja dopiero przed chwilą zrzuciłem CRFe z przyczepki.
Spotkanie pierwsza klasa, na brak emocji nikt nie może narzekać. Nawet akcje w Olsztynie nie odbiorą mi miłych wspomnień.
Ciesze się że poznałem nowe i zajebiście sympatyczne gęby ;) Te znajome gęby też było miło zobaczyć !
To do następnego panowie !!!!
kwasne akcje? akcje w Olsztynie? Moze ktos naswietlic co tam sie dzialo? Moze byc PW.
Proszę opiszcie mi co się działo bo ja dopiero wróciłem z miasta i jestem zawiedziony tym że nie mogłem być :/
Ja też się melduję. Musiałem w niedzielę rano się zwijać - dobrze, że było w miarę ciepło.
Szkoda, że nie ma mnie na zdjęciu na molo, ale i tak nie byo gdzie oprzeć moto - no chyba, że o XTka Kuli ;-)
Nie ze wszystkimi się rano pożegnałem, więc przekazuję pozdrowienia.
Nie budziłem Was, bo nie wszystkim podoba się pobudka w środku nocy (moja guma jeszcze dziś zostawia w garażu zapach jak z nocnego palenia gumy w stodole - cool !! :-))
Zajebista imprezka !!! - ja chcę jeszcze...
Podziękowania dla Gajosa za ogarnięcie tematu a dla Wszyskich "ped.łów i ge.ów na SM" za niezapomniane wrażenia i wspomnienia ;-)
POZDROWIENIA
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » zlot wrześniowy?
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 74 zapytań