Temat: Trening Radom 25.09.2011
Siema czy jest ktoś zainteresowany na polatanie w Niedziele na torze w Radamiu ? od nas lecimy na 3 moto może ktoś jeszcze wpadnie będzie z kim polatać. Cena za cały dzień to 140 zł tor czynny od 9 do 18
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom 25.09.2011
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema czy jest ktoś zainteresowany na polatanie w Niedziele na torze w Radamiu ? od nas lecimy na 3 moto może ktoś jeszcze wpadnie będzie z kim polatać. Cena za cały dzień to 140 zł tor czynny od 9 do 18
kurde... gdyby nie wesele kumpla to bysmy sie z kwkm zabrali do Radomia...
ps. dajcie znac jak bedzie znowu jakis trening.
ja sie zastanawialem nad niedzielą, Daniel co Ty na to?
a co Was naszło na taki radomski wypad? :)
ja wpadnę kawę przewietrzyć
nowy tor ! coś się pouczyć trzeba. Wszędzie daleko mamy to nam nie robi gdzie pojedziemy ;)
kurde... gdyby nie wesele kumpla to bysmy sie z kwkm zabrali do Radomia...
ps. dajcie znac jak bedzie znowu jakis trening.
a co ma wesele do niedzielnego porannego latania?????? :lol: :lol:
o której będziecie?
własnie lipa troszke wyszła z wyjazdem bo młody zural narozrabiał w 3 miescie i musimy tam dzis jechac. i chyba blizej nam bedzie do koszalina
nie dajcie się,
w Radomiu jest zajebiście a na pomorzu ma padać
właśnie w Koszalinie ma padać ! a w Radomiu sucho, tak więc kierunek RADOM !!!
dajcie znać jak sie fruwalo i ile SMów było
ja nie dałem rady, wczorajsza impreza niestety oddcisneła piętno na mojej dzisiejszej dyspozycji :)
średnio było SMy 2 i milion plastików z różnymi umiejętnościami, szkoda bo jakby było z pięciu na SM to można by ustalić tor na zmianę a tak trzeba było latać w tłoku
o proszę, a ekipa z Suwałk dojechała?
Paweł jak bedziesz leciał na Radom jeszcze w tym sezonie daj znać, ja planuje w przyszłym tygodniu zrobić pożegnalny Radom i zakładam duże koła
no właśnie nie dojechali :/
na razie nie wiem czy będę jechał, muszę sobie przednią gumę kupić bo dziś zamęczyłem
jednak pojechaliśmy do koszalina, sorry za zamieszanie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Trening Radom 25.09.2011
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 78 zapytań