Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
ja mam dzis magiczny kurs zdejmujacy 6pkt...jak zdarze to podlece zaraz po nim...
BTW uwazajcie na nieoznakowane BMW K1200 latajace po Radomiu z kamerą.....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam dzis magiczny kurs zdejmujacy 6pkt...jak zdarze to podlece zaraz po nim...
BTW uwazajcie na nieoznakowane BMW K1200 latajace po Radomiu z kamerą.....
Zgłaszam pełną gotowość! Jezdzimy ?
Ja tam sie pojawie.
Ja tam sie pojawie.
skoro tak - to ja tez tam się pojawię ... a potem zniknę
Odpadam - kontuzja.
Reklamacje postaram sie przywieźć clymer'a. :)
Pozdr
widzimy sie o 18, ale jak bedzie malo osob to latamy pol godizny i do domu (chociaz i tak pewnie sie szybko ciemno zrobi).
Wiec kto chce jezdzic niech sie nie spozni.
Jakby komuś jutro chciało się powalczyć z innymi i czasem, to chłopaki organizują KJM [url]http://www.paramoto.pl[/url]/
Sabathius czy coś wiadomo o treningu z grillem w niedzielę? ogarnąłeś:P?
Napisałem do AP. Zobaczymy co odpowiedzą.
A czwartek jak będzie? Ostatnio nam sie te pół godzinki przedłuzyło i było git-malina...
Może tylko zacznijmy o 17.30 sobie z boczku żeby kursantom nie przeszkadzać ....
nie ma w czwartek, przeciez mowilem ci osobiscie, ze ze wzgledu na warunki konczymy jazdy w czwartki, nie chce miec na sumieniu czyjejs zlamanej nogi bo bylo ciemno i slisko i radez (bo nei ma swiatel) np nie zauwazyl metalowych slupkow :)
AP nadal nie odpowiedzialo w sprawie niedzieli.
nie ma w czwartek, przeciez mowilem ci osobiscie, ze ze wzgledu na warunki konczymy jazdy w czwartki, nie chce miec na sumieniu czyjejs zlamanej nogi bo bylo ciemno i slisko i radez (bo nei ma swiatel) np nie zauwazyl metalowych slupkow :)
AP nadal nie odpowiedzialo w sprawie niedzieli.
ojtaj ojtam, on przecież ma żółta szybkę.
a z taka szybka to sie ma +10 do widzenia w nocy, (i +2 do niezniszczalności)
Michu daj znać jak AP da zielone światlo na jakąś niedziele, moge zabrać namiot, grila, moża troche posmigać, troche popiknikować, pogadać o sezonie itd :)
eee, no myślałem że żartujesz, takie tam przekomarzanie.... nawet jakbym sobie ryja obił to i tak byłbym Ci wdzięczny za zorganizowanie okazji do tego. taki sport :)
Tak czy inaczej korzystając z okazji oficjalnie DZIĘKUJĘ sabathiusowi za wiele zajebistych treningów w tym sezonie !!!
niom; sie sabathius bardzo postarałeś; również DZIEKUJĘ
Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.084 sekund, wykonano 54 zapytań