121

Odp: zlot wrześniowy?

1. nckPOL - oczywiście cały weekend - od Piątku jestem do dyzpozycji
2. Bombka - piątek jest, sobota Młody w zastępstwie, niedziela znowu Bombka
3. Walec ( piątek sobota na bank może i niedziela)
4. Amigo (3 dni i 2 noce??)
5. maciek3miasto (cały weekend)
6. Kula  od piątku do końca :D
7. Miłosz - może piątek, cała niedziela
8. Łukasz - niedziela
9. TOMMI - cały weekend
10. Beret (czekamy)
11. DukeSebo
12. ciernik (pt - sob napewno - niedziela nie na 100%)
13. Dzinkss (mam nadzieje że od pt-nd)
14. figiel (jak sebo ogarnie)

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

122 Ostatnio edytowany przez Gajos (2011-09-22 08:44:33)

http://img696.imageshack.us/img696/4233/123csb.jpg

1. nckPOL - oczywiście cały weekend - od Piątku jestem do dyzpozycji
2. Bombka - piątek jest, sobota Młody w zastępstwie, niedziela znowu Bombka
3. Walec ( piątek sobota na bank może i niedziela)
4. Amigo (3 dni i 2 noce??)
5. maciek3miasto (cały weekend)
6. Kula  od piątku do końca :D
7. Miłosz - może piątek, cała niedziela
8. Łukasz - niedziela
9. TOMMI - cały weekend
10. Beret - od soboty
11. DukeSebo
12. ciernik (pt - sob napewno - niedziela nie na 100%)
13. Dzinkss (mam nadzieje że od pt-nd)
14. Figiel - jak Sebo ogarnie

PS. Figiel byłeś szybszy ode mnie o 3 sek :P

Beret jeśli chcesz spać za 5 ziko to zagadaj z Sebą niech wrzuci dla Ciebie do auta śpiwór/koc/karimatę/materac, lub możesz wziąć pokój z łóżkiem za 30zł - ew. coś się na miejscu wymyśli - na podłodze spał nie będziesz :)

Dzinkss a nie wiesz czy Czarnysm610 się pisze na wyjazd ?

123

nckPOL napisał/a:

Dzinkss a nie wiesz czy Czarnysm610 się pisze na wyjazd ?

No właśnie pisałem jeszcze dzisiaj do niego bo wiem że ma uszkodzoną cewkę i czeka na część. Jak zrobił sprzęt to postaram się go przycisnąć.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

124

klocki przyszli :D

Gajos a ilu chłopa wejdzie w te grupowe łóżko? ;)

bo nie wiem ile kasy szykować

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

125 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-09-22 10:53:25)

Kula, ja się bardziej martwię że sam będę spał za te 5 ziko bo wszyscy popłyną na bogato :( Cieszę się jak cholera że te zaoszczędzone 50 ziko będe miał na latanie i to jakieś 140 km  :D
A Ty się martwisz o wolne miejsce na podłodze.  ;)
Ciesze się że z tymi nietoperzami na tym strychu nie będę spał sam  :)

Spoko oczywiście wezmę coś i dla Bereta nie pozwolę chłopaczynie spać na gołej podłodze. Wezmą mu trochę słomy na legowisko ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

126

Seba niech stracę, możesz spać od tyłu :D

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

127

Ufff... obiecuje że na początku będę delikatny ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

128

czyli Kula to mała łyżeczka a Seba duża łyżka :P

Panowie miejsc na podłodze ma być 30 także spoko :] jest pewne że wyśpimy się za te 5 zł - albo inaczej za 5 zł będziemy mogli się tam położyć a czy się wyśpimy to się okaże :P

129 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-09-22 11:25:09)

A to czy się wyśpimy to tylko kwestia tego ile wcześniej wypijemy... zapewniam was że nawet w chodnikowej donicy wysadzanej bratkami śpi się bardzo smacznie ;)  :D
Przycupnąłem tylko na chwilę w drodze powrotnej  klub-autobus.... by dać odpoczynek zmęczonej głowie ;)

Jak się nie trudno domyśleć tolerancje organizmu na niewygodę, mam ustawioną bardzo wysoko :)

Dobra koniec pier... jadę zmieniać oponę ale wybór opon mam tak duży, że nie mam pojęcia na co się zdecydować. Przez rok cały te gumy gromadziłem.

Właśnie jakby ktoś chciał lub tak na wszelki wypadek mogę zabrać jedna oponę. 
Mam też dętkę przód i ją zabiorę.
Niech ktoś weźmie jeden tył... tfu.tfu by nie zapeszyć tak na wszelki wypadek.

130

Powiedzcie co jest w planach? Przewaga asfaltu czy szutru ?
Założyć sprawdzoną opnę która wiem jak trzyma czy coś z poprzecznym bieżnikiem na szutry i piachy. Cholera ale mam dylemat.  :D

131

A powiedzcie mi ilu chlopa ma sie zjechac od motobrci, chyba sie wszyscy tam pomiescimy bo jak sie domyslam oni z soboty na niedziele tez tam beda spali??
A tak wogole leci ktos przez Dzialdowo??

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

132

To Gajos o ktorej chcesz wyjeżdżać z Olsztyna? Bo nie wiem czy się wyrobie z serwisem ;P

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(

133

wiec tak:

1. nocleg mamy już załatwiony - spanie za 5 zł już na nas czeka :] jeśli ktoś zjawi się przede mną na miejscu wystarczy hasło SUPERMOTO i Pani będzie wiedziała o co chodzi - ew. powoływać się na Gajosa i Fabiqa.

2. motobraci w sobotę ma być ok. 30 ale wiem że i tak się tam wszyscy na spokojnie pomieścimy.

3. zdecydowana przewaga asfaltu - niektóre odcinki naszych dróg asfaltowych są jak szutry :P

4. ja chciałbym wylecieć ok 15.30 z OL ale realna pora to raczej 16!

5. chłopaki jadąc z Warszawy MUSICIE jechać przez Mławę do Nidzicy a w Nidzicy na Szczytno się kierować z Szczytna na Dźwierzuty po drodze jest miejscowość Linowo a w niej my :P wiem że 99% navi powie że z Wawy to na Ostrołękę i potem Szczytno ale to jest droga przez mękę.

6. Także dzinkss jak chłopaki lecą przez Nidzicę to offkoz Ty możesz do nich dołączyć - wymieńcie się na PW numerami i kontaktujcie :)

Przypominam nr do mnie
883 566 907
604 564 889

a ekipę z 3miasta, (3miasto, chojnice + Kula) zapraszam do OL i stąd ruszymy całą ekipą incuded Olsztyniaków offkoz :)

134

Warszawa to raczej nie przez mlawe tylko na Maków, Chorzele, Szczytno. Damy rade.

135

ale na maków droga jest słaba i sam wylot z stolicy w tamtym kierunku wiecznie zakorkowany (Serock, Pułtusk stoją) - przerabiałem kilka razy osobiście.
a tak wylecą z Łomianek na "7" i do Nidzicy w max 1,5 godzinki zalecą a z tamtad jeszcze 45 min i są na miejscu.
Takie moje zdanie że nadrobią 15 km ale w równym i spokojnym tempie

ale oczywiście wybór należy do kierowcy :P

Seba zdradź plan o której zamierzacie ruszać ?