Odp: zlot wrześniowy?
Brzoza no nie odpierdzielaj :(
chciałbym znowu się z Wami napić i po nakurwiać na moto.
no właśnie co z WLKp?
a gdzie Misa?
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » zlot wrześniowy?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Brzoza no nie odpierdzielaj :(
chciałbym znowu się z Wami napić i po nakurwiać na moto.
no właśnie co z WLKp?
a gdzie Misa?
1. nckPOL (termin obojętny)
2. Kula
3. Amigo (termin obojętny)
4. Jendza
5. dukeSebo (termin obojętny) jestem na 100% nic mnie już nie zatrzyma ;)
6. Ponczo (termin obojętny)
7. Walec (termin obojętny)
8. Figiel (nie chce jechać na mojej przyczepce, chce lecieć na kołach)
9. Jurgen ( w tym pozniejszym terminie)
10. Bombka (26-27.09)
11. Coltito (późniejszy termin)
12. Dzinkss(termin obojętny)
13. Ciernik (termin obojętny - lokalizacja na Mazurach)
Jeśli będzie ktoś jechał na mazury np. z W-wy przez Ostrołękę lub okolice chętnie się umówię i podepnę.
Kalwa - fajny ośrodek; Narty - fajne miejsce - niedaleko tor w Szymanach - można na skróty przez las..... nie wiem tylko jak tam z wjazdem itd.
Narty skoro są blisko Szyman to jak dla mnie bardzo do dobra lokalizacja :) Jesli bedzie gdzies mozliwosc jazdy na torze/lotnisku ulozy sie jakąś fajną probe dwa SM z Lubawy są gotowe ;)
na Szymanach tak czy siak wylądujemy - nie ma opcji żeby będąc na mazurach tam nie zalecieć :)
muta napisał/a:a co z samą jazdą? jest jakaś konkretna trasa? nie ukrywam ze wolalbym tor lotnisko itp zeby móc naprawde pojezdzic hardcorowo.
jeżeli uważasz, że na torze/lotnisku jeździ się hardcorowo to się mylisz :D
zapytaj np. Misy, co to znaczy naprawdę Hardcorowa jazda po spotkaniu nad morzem :D
a i na Mazurach nie będzie żadnej taryfy ulgowej :D
Gajos, masz już jakieś konkrety?
muta
takiego hardcoru jak był nad morzem nie odda ci żadna torowa jazda:)
a gdzie Misa?
Misa siedzi cichutko i śledzi wszystkie posty:)
Puki co mam totalny brak kasy:(
Moze uda mi się wpaść do was chociaż na jedną noc ale to czas pokarze...
Jaki jest ostateczny termin...to moze i ja sie skusze:)
ja jestem za końcem miesiąca
no więc tak Panowie:
wg wszelakich pogodynek przyszły weekend tj 23-24-25 ma być ostatnim weekendem pozwalającym śmiało pojeździć na motocyklu - zapowiadają temperatury w ok. 20-25' C a do tego zero deszczu w całej Polsce
dodatkowo za tym terminem przemawia fakt iż większość ośrodków jest czynna do 30 września a te które są czynne w innym terminie są wtedy obłożone [przez wycieczki szkolne :/
dziś byłem w 4 ośrodkach:
Narty - ośrodek do 30.09 czynny, 39 zł za nocleg, biedne domki, na samą myśl o 15 motocyklach facet się skrzywił a na pytanie czy znajdzie się dla naszych maszyn jakiś dach na nocki skrzywił się podwójnie.
1 ośrodek w Warchałach - wszystko zajęte
2 ośrodek/ pensjonat w Warchałach - oba terminy, mamy do wybory pokoje 2 os. lub 2 domki - pierwszy 7 osobowy a obok niego drugi podzielony na 2 części po 4 os - cena 50 zł za os :/ - jest miejsce na moto jak się upchniemy do stodoły
Ośrodek w Nowej Kaletce - oba terminy, ok 40 zł / os, domki 4-6 osobowe, miejsce na moto w garażu
Ośrodek w Waszecie (5 km od Olsztynka) - 30 zł/ os. termin tylko do 30.09, domki 4-6 osobowe, "zadaszony grzybek" pod którym możemy przenocować moto.
Oczywiście wszędzie łazienki kuchnie itp, miejsca na grilla.
Wszystkie miejscówy w ok 30-40 km od Olsztyna, od trasy nr 7 w ok 10-20 km!!
Ja osobiście coraz bardziej skłaniał bym się ku temu bliższemu terminowi ze względu na pogodę przede wszystkim :)
Zrobiłem dziś przy okazji 300km co by zwiedzić wszystkie okoliczne kręte dróżki i powiem Wam że kilka niezłych kwiatków znalazłem - nie mam póki co neta (piszę z tel) ale cały dzień i całą trasę mam "prześledzoną" przez gps także jak tylko odzyskam neta podrzucę z google maps kilka trasek do zapoznania :)
Jestem też na etapie załatwiania nam fotografa na kilka miejscówek, w planie oczywiście wizyta w Szymanach - miejsca chyba nie muszę przedstawiać - dodatkowo jeśli Marcyś się odezwie mógłby nas ugościć w Ornecie na lotnisku :)
tras już na spokojnie ogarniętych mam po 300km na każdy dzień + wspomniane wyżej lotniska i szutry.
Panowie czas nagli, sezon się kończy więc rzutem na taśmę musimy się zorganizować, spotkać i zdrowo pozapier*alać !!!!! :D
kurrwa jeżeli pogoda będzie sprzyjająco to uda mi się wyrobić chyba do wcześniejszego terminu, ale nie obiecuję
Kula musi Ci się udać bo wygląda na to że to ostateczny termin
a co z resztą ? Panowie mam rezerwować ten ośrodek czy nie ??
no właśnie kuźwa, piszta coś.
bo jak na razie to Ja z Gajosem jesteśmy pewni.
btw Gajos, wszystko zależy od tej zjebanej pogody...
ja już wiem że na pewno odpadam. Miłej zabawy i do następnego zlotu już w 2012 :)
Brzoza może się jednak jakoś dasz radę ogarnąć :> ? a jeśli nie to pożycz sebkowi gopro :P
hahhaa, jaka szczerosc. Brzoza mozesz nie przyjezdzac, ale zrob cos facet, zeby twoja kamerka byla!!! :P
nie pożyczam gopro to raz.
dwa - na 100% mnie nie będzie. Niestety.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 18 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » zlot wrześniowy?
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 76 zapytań