1 Ostatnio edytowany przez Crazy (2011-11-29 20:14:52)

Temat: Kalendarz 2012

W związku z zakończeniem sezonu wyścigowego zaczynam myśleć o kalendarzu na przyszły rok. Formuła pozostanie taka sama, tzn. Mistrzowie Polski i zdobywcy Pucharów Polski będą mieli po jednej stronie na "wyłączność". Pozostałe 8 stron to będą najciekawsze ujęcia z dostarczonych zdjęć.
W związku z powyższym prośba do osób, które robiły zdjęcia w minionym sezonie o bezpłatne udostępnienie wybranych przez siebie zdjęć. Powinny być w dobrej rozdzielczości - minimum 2000x1300px, orientacja pozioma, format jpg, tiff lub raw.
Podobnie jak w zeszłym roku mile widziani będą sponsorzy. W zeszłym sezonie MOTOCYKLON pozwolił na obniżenie kosztów do akceptowalnych przez forumowiczów i mam nadzieję że teraz też znajdzie się chętny do umieszczenia swojej reklamy na kalendarzu.

Jutro 30.11.2011 po południu zamykam listę. Wynika to z bardzo późnego startu akcji i chęci wyrobienia się z produkcją do końca roku.
Myślę że pojutrze będę znał cenę za 1 szt. która zależy od wielkości zamówienia.
Pozdrawiam, Gierwi

Pozdrawiam,Gierwi

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

2

Odp: Kalendarz 2012

Znaczy się że zainteresowanie "0" (czyt. zerowe)?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

JA chętnie przygarnę kalendarz 2012!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Musiałem gdzieś przeoczyć ten temat ;)

Fotki jakieś mam z treningu SM w maju w Koszalinie to może coś ciekawego się znajdzie :)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

5

Monia cos dostarczy :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

6

Proponował bym żeby na stronie z miesiącem w którym odbył się zlot Supermoto zamieścić jakąś fotkę z tego zlotu, może być zbiorówka, coś z jazdy, cokolwiek co choć trochę odda klimat :)

joł

7

Parę fotek grupowych z Koszalina (tylko zbliżenia, choć nie wiem czy "jakościowo" odpowiadają normom) :
[url]http://s93.photobucket.com/albums/l78/11Solitary25/SuMo%20Koszalin%202011/?start=all[/url]

Hardcore - it's more than music...

8

SFMario napisał/a:

Proponował bym żeby na stronie z miesiącem w którym odbył się zlot Supermoto zamieścić jakąś fotkę z tego zlotu, może być zbiorówka, coś z jazdy, cokolwiek co choć trochę odda klimat :)

joł

Z którego miesiąca?? Zlotów było 4!! :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

9

Sądzę że pozostaniemy przy formule SPORTOWEJ. Nie wiem czy robiliście zdjęcia na zlotach w rozdzielczości podanej w pierwszym poście tego tematu, ale raczej potrzebne są profesjonalne zdjęcia. Poza tym spróbuję znaleźć sponsora żeby było trochę taniej, a nie wiem czy będzie chciał płacić za zdjęcia ze zlotów.

10

Ja chetnie przygarne jeden

11

Kurcze mam kilka fajnych ujęć tylko rozdzielczość słaba :/

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

12

dużo fajnych fotek zostało zrobionych w Suwałkach

Husaberg 81 www.plastidip.waw.pl  http://www.youtube.com/watch?v=mEnYHuj1-UY

13

hacker33 napisał/a:

JA chętnie przygarnę kalendarz 2012!

Ja też, ale jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli sobie kupić jakiś z pieskami lub konikami na poczcie.
Jeśli chodzi o zdjęcia, to parę już mam ale tylko z jednym jeźdźcem.
Dzięki Franz.
Czasu jest niewiele, więc proszę o deklarację chętnych do zakupu kalendarza. Bez tego nie będę wiedział jaki będzie koszt jednej sztuki.
Z resztą, nie mam zdjęć, więc problem na razie nie istnieje.

14

ja kupię chętnie - kolor i czarno biały

***427***

15

Gierwi ja ci dam kilka fajnych moich fotek...najwyżej będę na kilku miesiącach razem z Franzem:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD