Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
dopiero wrocilem od ortopedy :(
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dopiero wrocilem od ortopedy :(
kto chetny na jutro?
kto chetny na jutro?
chętny
na chwilę obecną +1
tez...
i moze namowie jeszcze jednego na DRZ....
czesc, ze względu na niską frekwencję trening dzisiejszy jest odwołany. Prosiłbym chętnych na trening za tydzień o zgłaszanie sie PMami do mnie. Tak abym nie musiał Radka, Tomka i siebie stawiać w pogotowiu jeżeli chęć wyrażają tylko 2 osoby.
Pozdrawiam.
Właśnie mnie coś podkusiło przed wyjściem zeby sprawdzić czy jest trening.
A to pech. Trochę chętnych było.
a mnie kolega figiel w ramach odmiany przeciągnął po uliczkach w sumie nie wiem czego (wilanow, powsin?)ale było kręto i ładnie
sabathius - może w przyszły czwartek umówmy sie wczesniej - 17.00 albo 17.30 - bo teraz robi sie szybko ciemno ...
Trzeba stworzyć jakichś system zgłaszania sie na treningi. Internet odpada ze względu na dostęp. Nie każdy pracuje/uczy się przy kompie bądź ma do niego dostęp 24h na dobę.
Natomiast każdy ma telefon komórkowy z funkcją dzwonienia i SMSowania.
Pytanie tylko czy Sabathius ma chęć podawać swój prywatny numer na publicznym forum. Jeśli nie to i z tej sytuacji znajdziemy tanie rozwiązanie. (składka na starter)
Dodatkowo każdy kto uczestniczy w treningach będzie miał w podpisie numer treningowego telefonu, aby nowy chętny supermotowiec miał łatwość w odnalezieniu boskiego numeru. W ten sposób organizator będzie wiedział ile osób jest chętnych, ew będzie nas powiadamiał o zmianach z tego właśnie numeru.
Jeżeli komuś sie podoba taki pomysł, bądz ma inną wizję niezawodnego i ogólnie dostępnego sposobu niech piszę. Napiszemy ustawę, zagłosujemy, ... i może przejdzie :)
Ja jestem w każdy czwartek w robocie i właśnie netu tam brak... Co do 17tej, to kłopot może być z placem, bo my tam jednak pracujemy. Może po ustaleniu z AP niedziele jakieś uruchomić?
Niedziele , przed południem ... w czwartki o 18 już sie nawet nie opłaca jechać , zaraz jest ciemno .
jest dziś trening?
Ja jestem chetny.
Strony Poprzednia 1 … 97 98 99 100 101 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 51 zapytań