91

Odp: Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO

A ja zwaliłem ostatni przejazd i jestem zły bo jechałem tam z myślą o dobrym miejscu w pierwszej dziesiątce ale nie wyszło stres mnie zeżarł i moje ambitne plany nie zostały spełnione tak seba przyznam ci się jechałem żeby tam wygrać . Ogólnie jestem zadowolony z imprezy i mogę powiedzieć że trochę podszkoliłem swoje umiejętności

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

92

Materka napisał/a:

ale za to jaka kobita [url]http://monikajaworska.com/home.html[/url] z nią przegrać to jak wygrać :)
ja jestem zadowolony z wyniku (7) i w czołówce było parę SMów

Ta dziewczyna to naprawde ewenement !

motoslide.com

93

Barteksm napisał/a:
Materka napisał/a:

ale za to jaka kobita [url]http://monikajaworska.com/home.html[/url] z nią przegrać to jak wygrać :)
ja jestem zadowolony z wyniku (7) i w czołówce było parę SMów

Ta dziewczyna to naprawde ewenement !

dziewczyna was objechała? XD
[url]http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw[/url] !!!

100% Supermoto

94

Była lepsza od nas wszyskich , ale to nie jakaś dziunia na plastiku w szpilkach ,tylko kobita która ogarnia motocykl . Już nawet nie wspomne o tym , że ona nie słyszy !

motoslide.com

95

13 miejsce i awans do finalowej 16ki. Tez osiagnalem to co chcialem czyli awans i gadzety. I tak sie ciesze z wyniku bez przygotowania. Gdybym krecil czasy jak w finalach bylo by duzo lepiej. Gdyby nie gleba na mecie przeszedl bym do 1/4 finalu :P 1:01 to dobry czas, ale do mistrzowskiego 0:53 to trzeba juz ostro potrenowac.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

96

Barteksm napisał/a:

Była lepsza od nas wszyskich , ale to nie jakaś dziunia na plastiku w szpilkach ,tylko kobita która ogarnia motocykl . Już nawet nie wspomne o tym , że ona nie słyszy !

Luzik luzik, tak pół żartem mówię :)
dobrze że nie startowałem bo bym pewnie był ostatni, jeszcze za maksismuterami i goldwingiem hahahah

100% Supermoto

97 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-09-12 00:41:54)

Barteksm napisał/a:

Była lepsza od nas wszyskich , ale to nie jakaś dziunia na plastiku w szpilkach ,tylko kobita która.... was pobiła

no tego że jest niesłysząca już nie musiałeś dodawać  :|

[url]http://www.youtube.com/watch?v=H5mzTWEUcIE[/url]

Ewenement to Ty Bartek jesteś i te twoje długie patyczaki splątane pod motocyklem w chwile po upadku  :D  :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

98

Najgorsze jest to, ze nas ujeżdżała a nie odkręcała wcale mocno. Co obala moja teorie, ze trzeba odkrecic:P

99

a do tego wzięła się za MX, a połączenie MX i tego na czym się dotychczas ścigała może być groźne dla SM'owców, może admin by wysłał jej zaproszenie by dołączyła do forum, albo nie, lepiej niech się trzyma superstocków :)

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

100

@ Jery - miałeś nr 44 ?
jesli tak to mam Twój przejazd z wywrotka po mecie w HD :)
odezwij sie na prv to Ci wyśle
Pozdroo

DRZ400SM + WR250F + PW80

101

dukeSebo napisał/a:

no tego że jest niesłysząca już nie musiałeś dodawać  :|

Dlaczego nie ? Każdy kto ją pozna przecież odrazu to zauważy , taka sie urodziła żadna w tym jej wina . Docenić tylko trzeba , że Monika Jaworska ma wieksze jaja niż całe supermoto.pl i te nasze wymówki , że nie latamy bo brak czasu barak kasy to jest NIC . Dla mnie osobiście jest ona wzorem jak należy pieprzyć przeciwności losu i robić swoje !

motoslide.com

102 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-09-12 12:04:47)

Bartek, jesteś wysoki, przystojny (tak przynajmniej twierdzi twoja mama) ale i tak nie masz u niej szans  :)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

103

Sebek przestań przecież wiesz , że nie o to chodzi ...

motoslide.com

104

Impreza całkiem fajna, dobra organizacja (przynajmniej tak to wyglądało z boku), szkoda że nie startowałem (w sobotę byłem po motocykl) bo wyglądało na dobrą zabawę :) .

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

105 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-09-12 12:34:35)

Ja pierdole... zluzujcie w porach, nie bierzcie życia aż tak poważnie... jeszcze można latać zbyt wcześnie na zimową depresję.  ;) 
Chciałem tylko rozruszać temat. Tu źle bo ich baba objechała (mnie też by objechała) w temacie KATY to trupy, też nie mogę zabrać głosu :(
Tylko Materka twierdzi że przegrywając wygrał ;) tylko on ma zdrowe podejście  :)

To są żarty... że baba was objechała, na tym świat się nie kończy. Bartek żartuje... przepraszam :| Przepraszam i ta seksmisja... wiem to było cios w splot słoneczny. Jeszcze raz przepraszam wszystkich urażonych.

A moje posty są tylko wynikiem mego bardzo złego i wrednego charakteru. Już nie będę. :(