Odp: IV runda MP i PP Stary Kisielin
ja dzis dalem cyne koledze i ma cos szukac...
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Stary Kisielin
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja dzis dalem cyne koledze i ma cos szukac...
dobry pomysł, choć obawiam się że walka może za dlugo nie potrwać ...
obejrzymy w teleekspresie hehe
dobry pomysł, choć obawiam się że walka może za dlugo nie potrwać ...
Oj tam oj tam - jak szedłem na mecz Polska - Niemcy to też nam mówili, że wracając będziemy płakać :) a jednak ... :) oby po walce nie mówić - zabrakło 5 sekund ;)
Trzymajcie sie tematu.
Na ostatnich zawodach szykują się fajne dwa wyścigi w PP. W klasie 250 może wystartuje Andrzej Pawelec a w klasie otwartej Wojciech Rencz.
A ja to co?? :)
No wiadomo wiadomo Klasa otwarta bardzo mocno obstawiona :P
Na ostatnich zawodach szykują się fajne dwa wyścigi w PP. W klasie 250 może wystartuje Andrzej Pawelec a w klasie otwartej Wojciech Rencz.
Dokładnie, a przyjeżdżamy z Wojtkiem już w sobotę ;)
Andrzej w PP a nie MP?
z Danielem juz na torze, mokro, teren też troche bagnisty ale jutro ma być słoneczko cały dzień :)
no i po sezonie :( wszystim zawodnikom gratuluje sukcesow tych mniejszych i wiekszych. Ja uwazam sezon za udany :) zycze wszystkim, abysmy spotkali sie w jeszcze wiekszym gronie za rok. Szczegolnie dziekuje zawodnikom, z ktorymi stoczylem bezposrednia walke o pozycje :) Crisson, Franz, Daniel, Samson, Pajak, Bart, Wojtek, Maniek i wszyscy , ktorych pominalem - DZIEKI !!!!!!!!!
Ps. Ma ktos nagrana moja glebe konczaca sezon ;) ??
To ja pominięty :), Dzięki za super walkę, zawody były bardzo udane a Twojej gleby nie widziałem , troszkę musiało boleć :), dobrze że wyszedłeś cało z tego, pozdrawiam
To jak się robi sentymentalnie to i ja chciałbym podziękować wszystkim za dobre ganianie a w szczególności Crazemu za użyczenie sprzętu ;)
Tegma, powinieneś dostać puchar za najlepszą glebę - wyszedłeś z tego jak prawdziwy drewny kocur.
Ja również gratuluję wszystkim wygranym i dziękuję za bardzo fajne i udane zawody. Podziękowania również dla organizatorów. Do zobaczenia w przyszłym sezonie
Wszystko pięknie ładnie, ale za rok życzę wszystkim żeby było 2x szybciej ;]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » IV runda MP i PP Stary Kisielin
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 80 zapytań