46

Odp: IV runda MP i PP Stary Kisielin

ja dzis dalem cyne koledze i ma cos szukac...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

47

dobry pomysł, choć obawiam się że walka może za dlugo nie potrwać ...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

48

obejrzymy w teleekspresie hehe

49

Franz napisał/a:

dobry pomysł, choć obawiam się że walka może za dlugo nie potrwać ...

Oj tam oj tam - jak szedłem na mecz Polska - Niemcy to też nam mówili, że wracając będziemy płakać :) a jednak ... :) oby po walce nie mówić - zabrakło 5 sekund ;)

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

50

Trzymajcie sie tematu.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

51

Na ostatnich zawodach szykują się fajne dwa wyścigi w PP. W klasie 250 może wystartuje Andrzej Pawelec a w klasie otwartej Wojciech Rencz.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

52

A ja to co?? :)

53

mcienki napisał/a:

A ja to co?? :)

No wiadomo wiadomo Klasa otwarta bardzo mocno obstawiona :P

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

54

maniek-rr312 napisał/a:

Na ostatnich zawodach szykują się fajne dwa wyścigi w PP. W klasie 250 może wystartuje Andrzej Pawelec a w klasie otwartej Wojciech Rencz.

Dokładnie, a przyjeżdżamy z Wojtkiem już w sobotę ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

55

maniek-rr312 napisał/a:

Andrzej w PP a nie MP?
z Danielem juz na torze, mokro, teren też troche bagnisty ale jutro ma być słoneczko cały dzień  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

56

no i po sezonie :( wszystim zawodnikom gratuluje sukcesow tych mniejszych i wiekszych. Ja uwazam sezon za udany :) zycze wszystkim, abysmy spotkali sie w jeszcze wiekszym gronie za rok. Szczegolnie dziekuje zawodnikom, z ktorymi stoczylem bezposrednia walke o pozycje :)  Crisson, Franz, Daniel, Samson, Pajak, Bart, Wojtek, Maniek i wszyscy , ktorych pominalem - DZIEKI !!!!!!!!!

Ps. Ma ktos nagrana moja glebe konczaca sezon ;) ??

57

To ja pominięty :), Dzięki za super walkę, zawody były bardzo udane a Twojej gleby nie widziałem , troszkę musiało boleć :), dobrze że wyszedłeś cało z tego, pozdrawiam

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

58

To jak się robi sentymentalnie to i ja chciałbym podziękować wszystkim za dobre ganianie a w szczególności Crazemu za użyczenie sprzętu ;)
Tegma, powinieneś dostać puchar za najlepszą glebę - wyszedłeś z tego jak prawdziwy drewny kocur.

pozdrawiam, samson
www.farmapomyslow.pl

59

Ja również gratuluję wszystkim wygranym i dziękuję za bardzo fajne i udane zawody. Podziękowania również dla organizatorów. Do zobaczenia w przyszłym sezonie

60

Wszystko pięknie ładnie, ale za rok życzę wszystkim żeby było 2x szybciej ;]