Odp: Pomysł na naklejki !
Znacznie lepiej tylko ten kask i zbędna flaga....aaaa no i oponka z tyłu to chyba 100...hehe ;p WIem wiem moze i się nieco czepiam ale staram się pomóc ;]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pomysł na naklejki !
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znacznie lepiej tylko ten kask i zbędna flaga....aaaa no i oponka z tyłu to chyba 100...hehe ;p WIem wiem moze i się nieco czepiam ale staram się pomóc ;]
mi też ten szalik/flaga nie koniecznie przypada do gustu :P ale jest zdecydowanie ciekawiej :)
dobrze ze chociaz cos jest lepiej :o
Jasne że lepiej jeszcze drobne ww. poprawki z jakimś dopiskiem choćby "SuperMoto for life" i sam chętnie będę nosił koszulkę z takim drukiem:)
ok kask juz poprawiam i flaga out ;)
supermotox kaszana to jest jak w paincie rysujesz babci laurki :] bo chyba nic procz tego bys nie zaproponował :lol:
bleft a dostałeś kiedyś gołą dupą w pysk ?
No to dawaj wersję po poprawce , a ty dostałeś supermotox ? zapodaj swój projekt to zobaczymy kto rysuje laurki i po problemie hehe a swoją drogą nie słyszałem jeszcze tego hasła heh
bleft, a moze bardziej w ta desen (wiecej szczegolow i bardziej kanciaste moto):
+ jakis fajny napis
oto to :) coś w ten deseń
ta ale to jest rysunek który na naklejkach wyjdzie z dupy i sie nie nadaje co najwyżej na naprasowanke która ma krótki żywot ;) wiec chłopaki tylko wektor ten co robie moge podrasować
no wiem ze rysunek, a nie mozesz takiego wektora skonstruowac ? :)
zeby zrobic taki wektor to pare dni roboty a nikt mi za to nie placi zeby siedziec i dubać w czasie pracy takie szczegółowe rzeczy
ale za to bedzie szacun na forum !!!! :D
jaki tu piszą ze kaszana itd a gówno robią to kłade lache na taki szacun ...bardziej to robie dla siebie a jak sie spodoba to looz ;) jak nie to trudno
Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pomysł na naklejki !
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 84 zapytań