Odp: Supermotowy Terror Warszawy
zostawiajcie jakieś info co gdzie jak
ps.
Ja i Brat będziemy mogli dopiero ok 16-17
co tak późno, pewnie zachlaliście dziś
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 249 250 251 252 253 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ps.
Ja i Brat będziemy mogli dopiero ok 16-17
Hermes dobrze było tylko ciekawe co oni chcieli od jakiejś tam stójki nawet nie wiem o co im chodziło xd
Wiec ustawiamy sie jakos? Figiel daj koma do siebie...w sumie kliku nas jest wiec mozna sobie gdzies dalej poleciec:)
ps.
SUPERMOTO napisał/a:Ja i Brat będziemy mogli dopiero ok 16-17
Ja nie piję chodzi o to o czym rozmawialiśmy, 16-17 wychodzimy ze szpitala
Ja nie piję chodzi o to .............
spoko spoko, jakoś się zgramy, dobra może parę osób będzie, w razie czego tel.
Dzięki wszystkim za wczorajszy udział w Supermotowym Terrorze Warszawy i okolic, zebrała się ładna grupka 6 motorków :)
Powoli zaczyna coś się dziać
No chyba nawet dotarliście na plac Paramoto w Ursusie? Trza było startować w KJM, to może bym nie wygrał z moją NTV...
No chyba nawet dotarliście na plac Paramoto w Ursusie? Trza było startować w KJM, to może bym nie wygrał z moją NTV...
Dotarliśmy i na Ursus, ale tam mieliście jakąś imprezkę więc się nie wpraszaliśmy i pojechaliśmy dalej siać terror w Stolicy.
Plac całkiem spoko, jest jeszcze trochę terenu do ogarnięcia i można by razem wspólnymi siłami zrobić trochę toru terenowego.
Powiedz jaka jest opcja żeby u was polatać po placu>?? Oczywiście dla grupki chętnych osób jeśli się znajdzie?
Figiel; sytuacja opanowana Olej jest, uff jest go full :)
Niestety nie dane nam było spotkać nikogo na SM w sobotę choć nasz terror trwał od ok 20.30 do 03.30.
Następnym razem trzeba będzie się jakoś konkretnie ustawić bo 4 sm od nas plus kilka lokalnych sprzętów i byłaby ładna grupka.
20.30 do 03.30.
:)
Niestety nie dane nam było spotkać nikogo na SM w sobotę choć nasz terror trwał od ok 20.30 do 03.30.
Następnym razem trzeba będzie się jakoś konkretnie ustawić bo 4 sm od nas plus kilka lokalnych sprzętów i byłaby ładna grupka.
jak będziecie planować takie najazdy to zostawiać tel.
ps. bo w sobotę byłoby nas 7
chyba w niedzielę w sobotę to ja z hermesem jeździłem i nas policja kontrolowała :P
Figiel stracił gdzieś jeden dzień ;-) , Ponczo muszę się od ciebie poduczyć jak się robi takie łądne koło :-)
Strony Poprzednia 1 … 249 250 251 252 253 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.093 sekund, wykonano 38 zapytań