Odp: Supermotowy Terror Warszawy
me to mogę też ?
plis
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
me to mogę też ?
plis
ide pojeździć ze 2 godzinki o ile mi sprzęcior odpali po ponad miesiącu stania. idzie ktoś?
Bedziemy sie gdzies szwedac
Jadę po pracy Hornetem na mazury na weekend. Tyle wam powiem :)
hahaha, proszę o zjebę za napisanie w złym temacie :) :) albo w złym forum w ogóle
ps. DRZ te rozkręcona w drobny mak, dopiero w poniedziałek będę miał części i rozpocznie sie składanie silnika.
Dziś wieczorem ok. 19-20 wpadam 4 osobową ekipą z Węgrowa na mały terror stolicy. Musimy dać odpocząć lokalnej policji bo już się skarżą że komendant ich opierd***a że nic nam nie robią :D Bo mogą jedynie kontrole :)
Także jakby ktoś wieczorem widział ganiające po wawie 2x DRZ, LC4 i SX 525 to niech macha trąbi i strzela piorunami.
Moze przypadkiem sie spotkamy, 4 sprzety latwiej namierzyc
ja dzisiaj latam jak co moj telefon to 693206060
Siema:)
Lata ktos jutro jakos? Wiem ze bartek bedzie jezdzil wiec dwoch nas juz jest:) jak ktos chce po kosciele tez pojezdzic to nawet moze jakas ustawke zrobimy:)
Jak bedziecie ganiac po samym asfalcie to moge sie zabrac;)
ja dzisiaj latam jak co moj telefon to 693206060
Ponczo dzięki za dzisiejszą jazdę, szkoda że figiel do nas nie zdążył ale cóż dobrze że panowie z niebieskiej lodówki mieli wezwanie :D bo inaczej była by niezła lipa.
Jak coś jutro ma być ładna pogoda i jestem chętny na latanie mój fon
12.00 na bankowym?
12.00 na bankowym?
Podaj koma do siebie, rano zrobię kierunki i może się ustawić :-)
Ja i Brat będziemy mogli dopiero ok 16-17, więc jak by co to możemy się podłączyć. Polatacie po Stolicy a potem razem wyskoczymy poza miasto
500044186...dzwoncie:)
Strony Poprzednia 1 … 248 249 250 251 252 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 47 zapytań