Temat: 125 2t W dalszej trasie........
Witam wszystkich.
Co powiecie na przejechanie sie husqvarna 125 sms w trase 200km.
Według was jest to wogule mozliwe....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 125 2t W dalszej trasie........
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich.
wszystko jest mozliwe
Normalka czemu nie ja 50tka robilem trase 100 km a 125 z predkoscia 100 110 czemu nie
Dasz rade spokojnie, pod warunkiem ze masz wytrzymały tyłek :) Ja na 50 ccm w 1 dzien zrobiłem 220 km i wszystko działało. W 50 jechałem w sumie cały czas na full pipie ale na 125 bym nie ryzykował. Przelotową 100 mozesz trzymac :) zatrzymasz sie z 2 razy na stacji i bedzie git ::)
Żaden problem taka trasa. Na 50 robiłem trase 300 km w dwie strony (nad morze) Fakt pizda maks ale dało radę. Fajna przygoda ;) Więc dlaczego nie robić takich tras na 125?
szczerze mówiąc zastanawiają mnie tego typu pytania...
szczerze mówiąc zastanawiają mnie tego typu pytania...
Dokładnie....
Masz ochotę to wsiadasz i jedziesz, dobrze przygotowana maszyna ogarnie. Aprilią Tuareg 125 jechałem nad morze i z powrotem...
hmmm ??!!??
sikanie na stojąco - myślicie że jest sens ??
no comments
hmmm ??!!??
sikanie na stojąco - myślicie że jest sens ??no comments
myśle, że lepiej na jednej nodze ;)
Ludzie jadą komarami , mzami po kilka set kilometrów , a nawet objezdzają świat . Wiec 200 km na praktycznie nowym sprzęcie w "cywlizowanym" kraju gdzie telefonu komórkowe działają na obszarze 98% , stacje są co 5 km , w każdej wiekszej miejscowosci jest lekarz i sklep nie będzie żadnym wyczynem a normalną wycieczką ...
Witam wszystkich.
Pytasz serio ? :)
chodzilo mu pewnie czy moto wytrzyma...125 nie rowne 125 ...kupcie yamahe yz 125 i zrobcie 200 km...tylko nie zapomnijcie nowego cylindra i tłoka..
Cieżko nam powiedziec czy moto wytrzyma :) Nie da sie tego przwidziec. Sprawne 50 ccm zrobi tyle. 125 ktore juz prawie nie ma kompresji nie przejedzie. Jest to mozliwe na sprawdzonym moto. I to by było na tyle w temacie. Sam musisz wiedzieć :)
jak bedzie dobra pogoda to sam sie przymierzam za tydzien w piątek pojechać do rodzinki (mam jakieś 170 km o ile nie pomyle drogi) i sam się obawiałem czy się wybrać czy nie.. ale bardziej o czas trwania podróży i swoją dupę niż o moto ;p hehe .
Zamówcie sobie na miejscu proktologa, żeby wam sprzęty z dupy wyciągnął.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 125 2t W dalszej trasie........
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 77 zapytań