226

Odp: Olsztyn-warmia-mazury????

ktoś jest chętny na polatanie dziś bądź jutro ??
pomimo pękniętego cylka po Olsztynie mogę sobie jeszcze pozwolić na latanie.

Poza tym gadałem ostatnio z gościem od toru kartingowego pod Carrefour'rem i pozwolił mi wpadać czasem na kilka maszyn ok 19-20 co by mu tor nagumować :D także Panowie jest fajna opcja na poprzycieranie podnóżnków !!!:D

PS. Fabiq ma pewien plan związany z Olsztyńską sceną SM - chce zrobić o nas mały artykuł do motobraci i być może i dalej :)

227

ten tor to taki mozliwy do polatania czy tylko pierwszy bieg i moze drugi???

228

problem w tym że są 2 może 3 winkle na których pokręcisz na drugim biegu a reszta to 1-2 :/ zresztą dziś tam podjadę zrobię kilka kółek i dam znać bo wcześniej nie było możliwości - póki co piszę to co widziałem - mam nadzieję że "w środku" okaże się nieco optymistyczniej

229

Może bym sie wybrał do NOL bo u mnie to taka ch..jnia że już mnie głowa na samą myśl boli. Trochę ten wiaterek mocno powiewa ale zobaczę o której wyrwe się z pracy to dam znać.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

230

Gajos super żeś ogarnął ten tor :D

kurde jaka szkoda, że w OL będę prawdopodobnie najwcześniej we wrześniu :(

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

231

trochę on chyba mały...?

232 Ostatnio edytowany przez Walec (2011-08-10 01:50:59)

Kur...

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(

233

A kiedy będzie jakaś większa ustawka na jakiś terror ? Teraz zbliża się długi weekend może by się coś zorganizowało ? :)

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(

234

najbliższe weekendy do września mnie nie ma. zresztą widziałem że wczoraj lataliście we 3 po dajtonach - a ja wcześniej 1,5 godziny kręciłem się po mieście i zero SM :/ mam ogarniętych kilka kolejnych miejscówek w OL :) przypominam że od ok 19 latam codziennie jeśli tylko nie pada

235

Olsztyn żyje?

236

zdechł ..... wszyscy latają sami nikt się nie odzywa. połowa maszyn niesprawna :/ ogólna lipa. Kula kiedy zawijasz na OL? Ogarniamy temat zlotu ?

237

ok no to jeszcze przed zlotem mam do Was prośbę a nawet propozycję :D

Panowie moja dobra kumpela będzie świadkową na weselu zatem przypadł jej w organizacji wieczór panieński. Dziewczyny są jakieś takie "spokojne" i należałoby je trochę rozerwać (w przenośni oczywiście:P), w tym celu kumpela chciałaby zorganizować im przelot po Ol na jednośladach - mógłbym zorganizować kilka plastików do tego ale uważam, że wciąż zbyt mało kobiet ogląda się za SM i należałoby to zmienić :D

konkrety:
* potrzebuje 6-7 sprzętów
* termin to 10.09 (Sobota) i w grę wchodzi wieczór - najlepiej ok 22
* fajnie jakbyście byli w stanie zorganizować kaski (ja mogę ew. jakieś 4 znaleźć)
* przelot przez Ol + kilka okolicznych winkli - myślę że w 30 min się zamkniemy
* hałas w miejscu "załadunku i rozładunku" (czyli blok jaroty--> starówka)

co gwarantuję :
* silny uścisk w okolicach pasa przez cały przejazd
* satysfakcję i widok 8 kobiet z "życiem przelatującym przed oczami" i "kiślem(kisielem) w majtkach" :P
* no i oczywiście nowe znajomości
* na koniec buziak do wynegocjowania
* ahh zapomniałbym - flaszka za fatygę included :)

Panowie zwracam się z prośbą o pomoc więc liczę na jakiś pozytywny odzew - po wszystkim możemy zrobić sobie spotkanie integracyjne i zwyczajnie pozbyć się tych flaszek :D

238

16 mam poprawkę, wiec jakoś 13 pewnie już zawitam.

a Twój Kat żyje?

co do zlotu, to były naciski aby następny był na Mazurach, więc ja  się nie wychylam z propozycją ;)

co do wieczora dziewiczego, to niestety 10 mam już zaplanowany :(

239

nckPOL napisał/a:

ok no to jeszcze przed zlotem mam do Was prośbę a nawet propozycję :D

Panowie moja dobra kumpela będzie świadkową na weselu zatem przypadł jej w organizacji wieczór panieński. Dziewczyny są jakieś takie "spokojne" i należałoby je trochę rozerwać (w przenośni oczywiście:P), w tym celu kumpela chciałaby zorganizować im przelot po Ol na jednośladach - mógłbym zorganizować kilka plastików do tego ale uważam, że wciąż zbyt mało kobiet ogląda się za SM i należałoby to zmienić :D

konkrety:
* potrzebuje 6-7 sprzętów
* termin to 10.09 (Sobota) i w grę wchodzi wieczór - najlepiej ok 22
* fajnie jakbyście byli w stanie zorganizować kaski (ja mogę ew. jakieś 4 znaleźć)
* przelot przez Ol + kilka okolicznych winkli - myślę że w 30 min się zamkniemy
* hałas w miejscu "załadunku i rozładunku" (czyli blok jaroty--> starówka)

co gwarantuję :
* silny uścisk w okolicach pasa przez cały przejazd
* satysfakcję i widok 8 kobiet z "życiem przelatującym przed oczami" i "kiślem(kisielem) w majtkach" :P
* no i oczywiście nowe znajomości
* na koniec buziak do wynegocjowania
* ahh zapomniałbym - flaszka za fatygę included :)

Panowie zwracam się z prośbą o pomoc więc liczę na jakiś pozytywny odzew - po wszystkim możemy zrobić sobie spotkanie integracyjne i zwyczajnie pozbyć się tych flaszek :D

Wstępnie możesz na mnie liczyć ;)

240

@ Amigo :) spoko jeszcze jakby się walec zgodził to mamy komplet :)

@ Kula kacior żyje ma się bardzo dobrze, jak mechanicznie doszedłem z nim do ładu postanowiłem zabrać się za stronę wizualną - także ten tydzień stoi rozebrany i powoli wieczorami sobie przy nim grzebię :) i tak jest piździawa więc z jeżdżeniem słabo. a będziesz na moto czy autobanem przyjeżdżasz ?
w takim razie widzę, że organizacja spada na moje barki :P jak ogarnę się z moto do końca tego tygodnia to w przyszłym mogę coś podziałać w temacie. nocleg po taniości da się znaleźć a tras nie brakuje :D