Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Elo panowie , gdzie w końcu spotkaliście się pod tym auchanem bo też byłem a was nie znalazłem... później latałem po Chudowie aż w końcu do was nie dojechałem.. ;p
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Elo panowie , gdzie w końcu spotkaliście się pod tym auchanem bo też byłem a was nie znalazłem... później latałem po Chudowie aż w końcu do was nie dojechałem.. ;p
Jak narazie jestem za, Tomek tez mam nadzieję dalej chętny, Daniken też się pisze, Peka z tego co wiem ma jakieś wesele...
Jeśli pogoda dopisze to ciągle jestem na tak :)
...
Na dzień dzisiejszy też tak. Jakoś rano trzeba by wyskoczyć.
No to ślicznie :) Teraz tylko proszę odprawić gusła zaklinające pogodę żeby było sucho i słonecznie. Jeżeli chcielibyście tam zajechać w trójkę na przyczepce to nie ma sprawy, ja pojade na kołach ;) . Muszę się tylko dowiedzieć kiedy mogę odebrać sprzęta...
Teraz tylko proszę odprawić gusła zaklinające pogodę żeby było sucho i słonecznie.
Czyli mówisz, że mam nie myć sprzęta ? Ale on jest już taki brudny...
TomNaked napisał/a:Teraz tylko proszę odprawić gusła zaklinające pogodę żeby było sucho i słonecznie.
Czyli mówisz, że mam nie myć sprzęta ? Ale on jest już taki brudny...
Dzisiaj umyj :] jutro raczej nie planuje latać więć będzie mi to zwisać.
Dzisiaj o 19:00 wrzucam filma na YT. Zrenderowany i ocenzurowany.
Pany, szybko i konkretnie złożone do kupy:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=pYK4SOvq5-0[/url]
Siema,filmik konkret latanie 1-wsza klasa i jeszcze znajome tereny :D ,ja tez chce :( pozdr
3:21 - 3:28 ładne grajki :D mega filmik , fajnie muza dopasowana pod obecny klimat
ja ci mówiłem przez telefon ,że taki asfalcik w miare :D hehe grubo
no, Jaca do mnie dzwoni i mówi spoko, asfalcik będzie :D mega latanie było i filmik też wymiata :)
Jaca dobra robota extra filmik.
Na Kubalonkę trzeba dobrze baterie naładować :)
Może Grzesiek z Husqi z nami pojedzie.
agresywne te latanie :) jestem kilka sekund jak mnie ściągacie z podjazdu :D hehehe
Filmik świetny :) I nawet mój stopal się za załapał :)
JACA chyba miałeś mocne ciśnienie żeby tak ekspresowo ten filmik ogarnąć... szacun, zaje... latanko. Jak zawsze kiedy mnie nie ma to coś się dzieje :P .
Jesli chodzi o kubalonkę to prawdopodobnie w piątek mój sprzęt będzie gotowy także wstępnie możemy pomyśleć o wypadzie w tą sobote :D
Ok ale muszę wiedzieć na 100% bo trzeba przyczepę już kombinować. Kto jedzie, Daniken i TomekKowalski już mają zaklepane miejsce na przyczepie. Kto jeszcze się pisze?
Na 100% będę wiedział w piątek :/ ale to się najwyżej wypożyczy, myślę że to będzie koło 30 - 40 zeta za dobę...
Jak jechałem po sprzęta pod koniec 2010 to płaciłem 25 PLN
Kurde Panowie... Nie dam rady jechać na tą Kubalonkę :/ Dzisiaj dopiero się dowiedziałem, że nie ma mnie przez cały weekend ehhh.... :(
Strony Poprzednia 1 … 53 54 55 56 57 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 59 zapytań