Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 246 247 248 249 250 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale nr możesz zostawić
Michał
to rusza się ktoś dziś ? 14:00 MDM ?
Figiel Jak by co to mam pierwszą zmianę, pogoda ma być idealna więc jak by co to dawaj znać
Dzięki Figiel za dzisiejszą jazdę, trasa naprawdę super, sporo zakrętów no i ładne swojskie widoki Supermotowy terror okolic Warszawy :cool:
Wyskoczyłem dzisiaj swoją FM-ką ale w pojedynkę to pi......da a nie jazda. Frajdę mam tylko z tego, że pierwszy raz zobaczyłem na liczniku 1,6. Zwieracz faluje nie ma co :-) Było lekko z górki :-)
Widzę, widzę... wszystko mam pod kontrolą ;) Cieszy mnie każda nowa twarz.
Liczę że temat ożyje i będzie jak dawniej... przynajmniej 4/5 osób zawsze chętnych do jazdy :)
ja będę latał na placu w ursusie jak ktoś chętny to zapraszam
Liczę że temat ożyje i będzie jak dawniej...
Ale to o tym temacie pisales ? Napewno? O tym temacie?
A myślisz że o jakim pisałem, a niby w jakim innym temacie mogłem najebać 1772 posty... udzielając porad "pierwszy motocykl"
To temat najbliższy memu sercu...tyle że teraz tobie Figiel przekazuje pałeczkę :)
O ja figiel został kierownikiem! WELL WELL WELL
hahahah Jakub chyba już czas ... czas zmienić tych "królów gadki "
nie ma bata kierownictwo nie może rezygnować jak system się wali, jeszcze może nie czas sprzedawać crf'ę (no chyba że dobry klient się trafi), dawać ruchy kluchy, bo na mieście bzyczą tylko jakieś plastiki nocami, a noce coraz zimniejsze i niedługo czeka nas
a wtedy to gówno z jazdy, ciepłe bambosze i siedzenie na dupie z podniesionym ciśnieniem
Jeśli lato było deszczowe to tradycyjnie... jesienią będzie pięknie i słonecznie :) Nie siej tu figiel defetyzmów ;)
kurna ja tu próbuję motywacje walnąć a tu jakieś trudne słowa od razu
Strony Poprzednia 1 … 246 247 248 249 250 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.126 sekund, wykonano 39 zapytań