3,631

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

figiel napisał/a:

dobra nie mówię i nie piszę

Figiel nawet nie musisz mówić a jedynie wspomnij me słowa. Zmień chłopie tego bzyka na coś do zapierdalania, przecież widzę jak Cię cieszy jazda i granice wytrzymałości DRZety, moim skromnym zdaniem... już dawno przekroczyłeś  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,632

Ja tu o lataniu a ty tu że chłopak z hulajnogi wyrośl XD

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3,633

No dobra chłopaki! To może jakiś terror dziś? Ok 18 będę już miała Huskę. Więc proponuje 18:30 na Bemowie pod WORDem. Tylko żadnego Maca, barbakanów i innych ;)

:)

3,634

To się poważnie kłoci z ideą Warszawskiego motocyklizmu. Zero wszystkiego... ciągła jazda, bez odpoczynku... bez oglądania się za przechodniami  ;)

Miał być piątek a ja nie mam ślizgu i oleju zmienionego  :( łańcuch już mi napierdziela po wahaczu, nie wiem czy coś z tego latania wyjdzie.  :(

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,635

jak mi tylko odpali, to się rusze, ale na 18.30 napewno się nie wyrobię

3,636

W związku z tym, że chyba nikt się nie wyrobi proponuję 19. Seba, masz 0,5h więcej na zrobienie moto ;)

3,637

Nie to nie :P Będę o 19:00 pod Stodołą, jakby komuś się nudziło.

3,638

ja dopiero będe r
uszał, nikt chętny?

3,639

To może dzisiaj jakiś mały Terror integracyjny ok. 20:00,  skoro nie macie treningu na Bemowie.

3,640

pomysł ciekawy, jak będziecie się lansować to mogę się podłączyć, bo prawdziwy terror odpadam jeszcze nie mogę tak kręcić silnika

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,641 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-08-18 15:38:29)

Do czego to doszło... dziewczyny przejmują inicjatywę na terrorze  :)
Wczoraj wymiękłem chociaż Gałka tu mocno cisnęła.
Raz można się wykręcić ale kolejny raz chyba się nie uda  ;) zapierdalam do sklepu po fanty do motunga... wiedzcie że wydam na to ostatnie pieniądze, a paliwo będę spuszczał w garażu po innych sprzętach.  :P

Gałka czy latasz z nami, jesteś ??  ;)

Tak Figiel "zamienił stryjek siekierkę na kijek" zmień DRZete na mniej bezproblemowego KTMa. Już możesz liczyć oszczędności w tysiącach. A jak...zaoszczędzisz na serwisach i naprawach.  :lol:

3,642

Temat terroru znowu kwitnie , dwie kobiety w ekipie . Warszawa znowu zaczyna świecić przykładem :)

motoslide.com

3,643

To proponuje 20:00 na Bemowie przed wjazdem na plac.
Nie wiem co Wy tam robicie na tych Terrorach ale może nadążę :D

3,644 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-08-18 16:22:26)

Na tych naszych terrorach hm... najczęściej stoimy w newralgicznych punktach i obcinamy laski.. .hm... znaczy wróć, kontemplujemy piękno naszego miasta ;)

A nie możemy sie spotkać pod H&M... Domy centrum, Rotunda  :)

3,645

DZIKI napisał/a:

jak mi tylko odpali

Dziki co jest z Bergiem ?

motoslide.com