Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Cholernie cholernie nie moge sie z tym pogodzić ,chłopaki latajcie , latajcie, latajcie ... z głową , ale tempo ma być wykuwiste jak nad morzem ! !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cholernie cholernie nie moge sie z tym pogodzić ,chłopaki latajcie , latajcie, latajcie ... z głową , ale tempo ma być wykuwiste jak nad morzem ! !
powodzenia i udanego, ale i tak myślę że taki będzie bez tego.... Ja już Seba też popijam, bo ciśnie mnie bardzo roznosi
Teraz już napewno nie mogę się doczekać wrześniowego zlotu
Pozdro dla wszystkich uczestników zlotu
Bartek i Sebo -oklep gwarantowany.
Qrwa dwaj organizatorzy tego mitingu i ich zabraknie....lyyyyyyypaaaaaaaaaaa
No faktycznie slabo to wyglada. Nie popisaliscie sie panowie ;)
udanej jazdy :D
ja już ogarnąłem filmik z poprzedniego zlotu w HD już wrzucam na YT :D
ja już czekam na niego Kula, dawaj dawaj
No faktycznie slabo to wyglada. Nie popisaliscie sie panowie ;)
Bartek i Sebo -oklep gwarantowany.
Qrwa dwaj organizatorzy tego mitingu i ich zabraknie....lyyyyyyypaaaaaaaaaaa
Nie w kwestii tłumaczenia się ale z Bartkiem inaczej to postrzegamy. Widać wszystkie znaki mówią że miało nas tam nie być... bo jak wytłumaczyć że i ja i Bartek... zastanawialiśmy się do samego końca, a w chwili gdy podjęliśmy decyzje "jadę na 100%" to życie nam podyktowało takie scenariusze.
Odbijemy sobie to na Mazurach... oooodbijemy z nawiązką ;) Tam też są zajebiste winkle i wstęgi świeżego i równego jak stół asfaltu... a do tego lasy, lasy, lasy ;)
Bawcie się dobrze i jako starszyzna muszę to powiedzieć, bezpiecznie... nie przeginać mi na tych winklach, lepiej odpuścić i podziwiać sobie widoczki.
Panowie pogoda będzie - macie gwarancje Gajowego Gugały :P
ale będzie jeszcze okazja by poznać temperament "południowych" terrorystów :D
powodzenia na winklach :cool:
JERY napisał/a:No faktycznie slabo to wyglada. Nie popisaliscie sie panowie ;)
SFMario napisał/a:Bartek i Sebo -oklep gwarantowany.
Qrwa dwaj organizatorzy tego mitingu i ich zabraknie....lyyyyyyypaaaaaaaaaaaNie w kwestii tłumaczenia się ale z Bartkiem inaczej to postrzegamy. Widać wszystkie znaki mówią że miało nas tam nie być... bo jak wytłumaczyć że i ja i Bartek... zastanawialiśmy się do samego końca, a w chwili gdy podjęliśmy decyzje "jadę na 100%" to życie nam podyktowało takie scenariusze.
Odbijemy sobie to na Mazurach... oooodbijemy z nawiązką ;) Tam też są zajebiste winkle i wstęgi świeżego i równego jak stół asfaltu... a do tego lasy, lasy, lasy ;)
Bawcie się dobrze i jako starszyzna muszę to powiedzieć, bezpiecznie... nie przeginać mi na tych winklach, lepiej odpuścić i podziwiać sobie widoczki.
Chłopaki to nie była pretensja że was nie będzie, tylko wyraz żalu z mojej strony, bo chodziliście koło tematu tego spotkania i szkoda że się nie poznamy :(
orientuje sie ktos czy beda tam jakies wolne miejsca na jedną noc 7-osób ;)
Mariusz poznamy się na wrześniowym zlocie. Wprawdzie będziesz miał trochę dalej ale... wierze że jednak większa nasza forumowa część się pozna :)
Jeszcze raz udanej zabawy, pogody i mega filmików. Chociaż tu już wiem że nie warto dawać z siebie wszystkiego... bo na filmiku to i tak może się nędznie oglądać. Pamiętajcie o tym w chwili gdy będą was ponosiły emocje na winklach ;)
orientuje sie ktos czy beda tam jakies wolne miejsca na jedną noc 7-osób ;)
Znaczy się teraz?
Nie ma problemu zdecydowanie.
joł
Mariusz poznamy się na wrześniowym zlocie. Wprawdzie będziesz miał trochę dalej ale... wierze że jednak większa nasza forumowa część się pozna :)
Jeszcze raz udanej zabawy, pogody i mega filmików. Chociaż tu już wiem że nie warto dawać z siebie wszystkiego... bo na filmiku to i tak może się nędznie oglądać. Pamiętajcie o tym w chwili gdy będą was ponosiły emocje na winklach ;)
Nie chcę Cię martwić ale we wrześniu mam zlot forum tdm.pl więc na zlocie SM raczej się nie pojawię...
bleft napisał/a:orientuje sie ktos czy beda tam jakies wolne miejsca na jedną noc 7-osób ;)
Znaczy się teraz?
Nie ma problemu zdecydowanie.joł
Dokładnie w sobote mozliwe ze do was zawitam ze znajomymi na innych sprzetach i chcielismy sie tam z wami przenocowac jakby nie bylo problemu :D
SFMario napisał/a:bleft napisał/a:orientuje sie ktos czy beda tam jakies wolne miejsca na jedną noc 7-osób ;)
Znaczy się teraz?
Nie ma problemu zdecydowanie.joł
Dokładnie w sobote mozliwe ze do was zawitam ze znajomymi na innych sprzetach i chcielismy sie tam z wami przenocowac jakby nie bylo problemu :D
Zapraszamy :)))
W sobotę latamy, jak będzie pogoda ofkoz...
Jak coś to dzwoń-696079164
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 69 zapytań