Odp: Do włascicieli DRZ SM
Haha ok ,moj błąd....
Watching the world move in slow-mo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Do włascicieli DRZ SM
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Haha ok ,moj błąd....
DRZ SM ma zajebiste zawieszenia. nie wiem czym tu sie podniecać że da radę na niej skakać?? Ja XT 600 skakałem i też dwało radę. Skakałem, ba nawet lądowałem:)
DRZ SM ma zawieszenie przód od RMZty, bardzo solidnego UPSa którego nie zamieniłbym na nic innego. Swoim motongiem robię różne rzeczy, a jeszcze nigdy mi nie dobiło... Jest przekozackie:p
Witam, moj pierwszy post... moze troche nie na temat :) ale nie chcialem mnozyc watkow na temat DRZ.
Wkrecam sie coraz bardziej w SM, pomyslalem o jezdzie probnej i troche sie zdziwilem, ze nie ma w ofercie tego modelu. Jako obrotny Polak, wskoczylem predko na strony niemieckie i czeskie i okazuje sie, ze tam jest. Wiecie, o co chodzi?
Moto z tego co czytalem dobre do rozpoczecia przygody SM, ale nie majac kumpli z takim sprzetem nie mam jak sprawdzic czy to 'to' :)
Dzieki za pomoc!
Chodzą słuchy, że jest to związane z normą Euro3, której DR-Z nie spełniał i dlatego został wycofany ze sprzedaży w Polsce. Tym bardziej dziwi czemu jest dostępny w Czechach i UK, ale żeby to wyjaśnić to chyba jakaś większa rozkminka jest potrzebna. :)
To faktycznie byloby dziwne... Na innym forum czytalem ze ludzie jezdza do Czech i spokojnie kupuja DRZ. U nas jest DRZ 125.
W marcu tego roku miałem przyjemność zakupić dla mojego młodszego brata ostatnią dostępną w Polsce nową DRZ 400 SM K7(niebieską) w salonie, którego właścicielem jest tata Kaczora.
Rozmawiałem z każdym salonem po kolei, aż dotarłem do Sokoła w Lublinie. Nikt inny nie miał, tylko oni, ostatnią.
Z tego co ja wiem to model 2008 jest dostępny tylko w USA (do tego kolor biały). Sprawdźcie dobrze ale te dostępne w Czechach i GB to bankowo roczniki 2007.
Tomek, wedlug cennika suzuki.cz to jednak chodzi o rocznik 2008: http://www.suzuki-motor.cz/moto/info/ceniky.aspx
...i kolorystyka taka z 2008r.
Faktycznie, macie rację.
Szkoda, że u nas drzty odpadły w tym roku, brałbym białą bez namysłu.
Czegoś tu nie rozumiem.
Czy niektórych członków unii dotyczą inne normy?
A może jestem nie w temacie i obecnie Polska jest najbardziej proekologicznym CZŁONKIEM
co do skoków jest ładny skok na you tube :
http://www.youtube.com/watch?v=fYu7DQn5vAI
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Do włascicieli DRZ SM
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 81 zapytań