61

Odp: V Rudna MP i PP Radom

no to ch... jednym słowem...

jak Mietek nas nie wesprze zaangażowaniem i chęcią to możemy sie tu jeszcze miesiąc rozpisywać a i tak bedzie dupa...

rozgoryczony jestem, naprawde...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

62

Wieć musimy wywierać presję na przeniesienie zawodów do koszalina na sobotę - ewentualnie na 3-4 wrzesień . rozmawiałem z Pawłem z PZM i mowił, że dostali pismo, że Radom rezygnuje z rundy, ma być około 18-tego posiedzenie gksm i wtedy pomyślą. trzeba założyc na nich pressing :) numer telefonu do Pawła woźniaka na stronie PZM 22 54-20-114 . jak każdy zadzwoni raz dziennie to moze coś wymyślą :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

63 Ostatnio edytowany przez crisson (2011-08-09 17:55:47)

tegma a o której sobocie piszesz? bo w koszalinie tylko 20st sierpnia jest dostępny. 27-28 są kartingi.

maniek ty chyba gadałeś z Kałużą i inny weekend nie wchodził w grę tak?

crisson
SM450RR

64

crazy rozmawiał z Emilem i ten mówił, że 27 jest możliwość zoorganizowania rundy
(trzeba sprawdzić czy to nadal aktualne) 3-4 wrzesień na 100% można więc musimy cisnąć PZM

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

65

mi by mega pasowało 27.08 nastepny weekend odpada :(

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

66

Panowie, każdy zaplanował już sobie sezon. Data zawodów w Radomiu powinna zostać, miejsce niekoniecznie.
Wystarczy wejść na stronę PZM i włączyć kalendarz. Nie możemy sobie tak zmieniać terminów na tydzień przed zawodami.
13.08.2011, Sobota → do 14.08.2011, Niedziela
XI/XII runda MP, XIII/XIV runda PP
Lidzbark Warmiński
21.08.2011, Niedziela
VI runda MP kl.MX 65, MX85, MX 2 Junior, MX OPEN
Lipno
03.09.2011, Sobota → do 04.09.2011, Niedziela
XIII/XIV runda MP, XV/XVI runda PP
Romanówka

KACZOR

67

Wiem ze Suwalki maja wolny tor. Kwestia pogadania i zapewne kasy. Ale teoretycznie, miejsce jest. Tor przygotowany.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

68

Tylko nie Suwałki....! Może jednak Poznań lub Kisielin.. hehe

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

69

Crazy_Russian napisał/a:

Wiem ze Suwalki maja wolny tor. Kwestia pogadania i zapewne kasy. Ale teoretycznie, miejsce jest. Tor przygotowany.

a ma ktoś kontakt z ogranizatorem? zainteresowani sa wogole tematem...?

obok Koszalina w sobote 27-go to jedyna alternatywa...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

70

jest pełno torów w Polsce nie mogą zorganizować gdziekolwiek

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

71

Panowie powiem wam co usłyszałem od P. Mietka.  " Wy sami nic nie dzialajcie na własną rękę bo i tak musi to zatwierdzić GKSM " co za tym idzie obojętnie gdzie się umówimy z organizatorem to i tak musi to zatwierdzić PZM. Zgadzam się również z Kaczorem, zmiana terminu nie wchodzi w grę ponieważ niektórzy mają poukladane już plany z wyprzedzeniem. Kisielin, Gostyń odpadają Koszalin może zrobić imprezę w sobotę, Poznań będzie mial raczej w dupie a Suwałki nie wiem. Wiem jedno organizator na zorganizowanie imprezy dostaje od PZM 700zł co ewentualnie może starczyć na jedzenie dla flagowych i puchary. Kochany PZM ma ogólnie w dupie rozwoj Supermoto i tak ten nasz poziom będzie wyglądal. Ja proponuję pomysł Czapki żeby na przyszły sezon przenieść się ze ściganiem do Czech, koszty te same co w Polsc a zabawa dużo lepsza i można się czegoś nauczyć!!!!

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

72

wiśnia84 rm-z napisał/a:

jest pełno torów w Polsce nie mogą zorganizować gdziekolwiek

Kazdy tor musi mieć aktualną homologację do danej dyscypliny! Wyrobienie tej homologacji to chyba ok 10000zł

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

73

tory z homologacją które nie zostały  wymienione to tor lublin tor Toruń też warte naszej uwagi
a tak w ogule powinno być więcej rund w roku bo raz w roku jedna wypada :)

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

74

Toruń chyba nie ma homologacji. PZM za dużo chciał siana od właściciela - tak słyszałem - który po częściowym odnowieniu nawierzchni był wypompowany z kasy

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

75

ja jestem z Toruńa i wtedy był iny właściciel toru zawody były odwołane bo kretyn nie chciał zdemontować bandy ale teraz jest ok nowy właściciel toru jest  spoko i jest tak nadziany że z przyjemnością wziął by tą rundę ale wszystko zależy od PZM
nawet odcinek terenowy  jest tylko chopy brakuje